Здравейте на всички - имам си количка ГОЛФ 3 ГЛ - имам обаче питане - педала на съединителя ми е с много дълбок ход и искам да го регулирам - разбрах че можело, бихте ли препоръчали къде тук в София?!!!
Благодаря предварително!!!
много осторумно mod edit: dobrinb
Голф 3 GL - съединител регулиране?
За мен саморегулиращ се означава да си го регулирам сам аз с моите ръце - тъй като това не може да стане поради факта че не разбирам нищо от тожа за мен това не е саморегулиращ се - затова ако може да бъдете малко по конкретни поне кой би могъл да направи това ще съм ви много благодарен - ако не можете здраве да е 

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Сваляш си саморегулиращото жило и слагаш обикновено, хода на което също си има граници... Ако е мн. натегнато - знаеш... Ако прецениш, че работата не е за теб, виж в "Сервизи" и се разбери с някой от клубните майстори.
П.П. С дълбокия ход се свиква лесно, после даже ти е странно, когато се качиш на др. кола...
Според мен - ако съед. ти е в ред - не пипай...
П.П. С дълбокия ход се свиква лесно, после даже ти е странно, когато се качиш на др. кола...

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Саморегулиращ се означава, че не се регулира през цялото време на експлоатацията му. Той сам обира разликата поради износването, и така не е необходимо да се пипа. Като му дойде време за смяна, то си проличава, да не пиша как. Най-добре не пипай, и си карай колата. А пък за смяна на саморегулиращо с регулиращо се жило 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
golfonso написа:За мен саморегулиращ се означава да си го регулирам сам аз с моите ръце - тъй като това не може да стане поради факта че не разбирам нищо от тожа за мен това не е саморегулиращ се - затова ако може да бъдете малко по конкретни поне кой би могъл да направи това ще съм ви много благодарен - ако не можете здраве да е
опресни си техническите познания ....
а ако искаш да направиш най-голямата глупост смени саморегулиращото се жило с ръчно регулиращото се....няма да ти казвам защо...порови се във форума с търсачката и ще разбереш от колегите.....хем ще се ограмотиш технически!
- toncheff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко офф топик,ама така и така става дума за съединители...
Моят голф пък не мога да го накарам да завърти гуми при старт. Както и да опитвам, каквото и да правя.....отлепя и се ускорява много добре, но гуми не иска да завърти....
Странна работа....дали съединителя си заминава...
Първо това ми минава през ума, обаче не показва никакви други признаци на износване - по баири, на ръчна с/у тротоар
и т.н. - не приплъзва.
А не можем да говорим за някакви системи, става дума за 1.6GL АЕК, 95-та..

Моят голф пък не мога да го накарам да завърти гуми при старт. Както и да опитвам, каквото и да правя.....отлепя и се ускорява много добре, но гуми не иска да завърти....

Странна работа....дали съединителя си заминава...

Първо това ми минава през ума, обаче не показва никакви други признаци на износване - по баири, на ръчна с/у тротоар

А не можем да говорим за някакви системи, става дума за 1.6GL АЕК, 95-та..

- toncheff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не става братче.....
Гумите са Yokohama C-drive 185/60 14-ки - нови.
Едва ли са чак от такова значение. А и на мен това не ми е първата кола, нищо че я имам отскоро. Обаче-е-е-е ей на, не става.....
Както казваше търговеца,като я купувах - .." жалко, че няма тук един път 100 км прав. Пускаш волана, ако кривне на някъде ти я подарявам...."
Та и аз ако завъртиш гуми ти я подарявам.....

Гумите са Yokohama C-drive 185/60 14-ки - нови.
Едва ли са чак от такова значение. А и на мен това не ми е първата кола, нищо че я имам отскоро. Обаче-е-е-е ей на, не става.....
Както казваше търговеца,като я купувах - .." жалко, че няма тук един път 100 км прав. Пускаш волана, ако кривне на някъде ти я подарявам...."
Та и аз ако завъртиш гуми ти я подарявам.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”