Здравейте приятели, един млад шофьор тук има няколко въпроса за един Golf 2. След като завърших шофьорския си курс си бях въобразил, че ще карам хубава кола.. разбира се няма как да си шофьор с 30 часа и баща ми знаеше това та ми купи Golf 2..След като в началото бях супер шокиран от колата тъй като не беше стегната,а аз карах Golf 5 на курсовете. Разбира се неговия дядо не беше толкова блестящ, но се престраших да се кача отново.. та взе, че ми хареса, колата беше супер забавна за каране и реших, че ще си я стегна, но не съм грам запознат с тези коли, а не искам да занимавам повече баща ми след като той оправи всичко, което зависеше от него. Да преминем към основните неща, които искам да питам, че много ви обърках с тези подробности..
От къде мога да взема калъфи за седалките?
Ако може да ми кажете някой сайт за части, че има какво да се взима (мигачи, гуми за вратите, бутони, тасове и др)
P.S давайте някакви съвети за колата, че съм малко дървен още, изпълнението е бензиново 72к.с. с четирите фара и четири врати.
Извинете ме, ако темата е в грешен раздел я преместете :)
Въпроси относно Golf 2
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Въпроси относно Golf 2
от кой град си ?
Калъфи и тасове има в Метро, ЛИДЛ,Кауфланд,Алати,... магазини за автопринадлежности.
Какви мигачи, бутони ? С гумите по вратите сложно / Голф 2 изчезнаха от моргите/.
Калъфи и тасове има в Метро, ЛИДЛ,Кауфланд,Алати,... магазини за автопринадлежности.
Какви мигачи, бутони ? С гумите по вратите сложно / Голф 2 изчезнаха от моргите/.
Калъфите в LIDL ще паснат ли на седалките на голфа? Да не да са някакви специфични размери.
Мигача, които от пред вдясно, онези малките отстрани.
Бутона за светлините е изтъркан и ме дразни.
Тасовете предполагам са универсални? Джантите са 13" или 14", но 2 са от голф,а другите 2 са от Seat.
Гума за врата само от морга ли мога да взема, а ако е само така не става ли с слагане на гума от друг автомобил като се приспособи за голфа?
Мигача, които от пред вдясно, онези малките отстрани.
Бутона за светлините е изтъркан и ме дразни.
Тасовете предполагам са универсални? Джантите са 13" или 14", но 2 са от голф,а другите 2 са от Seat.
Гума за врата само от морга ли мога да взема, а ако е само така не става ли с слагане на гума от друг автомобил като се приспособи за голфа?
Последна промяна от gr_kanev на Сря 18 ное 2015 20:52, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Части най-евтино можеш да си купиш от обявите в този форум, продавалник и др подобни. Цените са символични.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”