Табло от 3-ка за 2-ка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Табло от 3-ка за 2-ка

Мнениеот nigga » Пет 27 апр 2007 18:56

колеги търся да намеря желаещ който да ми монтира табло от 3-ка.независимо дали е едноличн търговец или някоя фирма.интересувам се да ме насочите конкретно към някого.мерси предварително,извинявам се ако темата не е за тук

Потребителски аватар
ta6koo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ta6koo » Пет 27 апр 2007 19:09

Ако беше от Варна можех да те упътя само че си далечко, трудна работа

TOKAMAK_SS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TOKAMAK_SS » Съб 28 апр 2007 8:31

Имаш ли идея колко ще ти струва?

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Съб 28 апр 2007 9:19

съвсем не.имам нужда от такива насоки и орентация.ако някои знае горе долу колко излиза да каже

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 28 апр 2007 9:34

nigga написа:съвсем не.имам нужда от такива насоки и орентация.ако някои знае горе долу колко излиза да каже

Бате даваи сам бре 1 ден ще ти отиде..... :)

Потребителски аватар
ta6koo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ta6koo » Нед 29 апр 2007 16:49

преди време и аз се бях запалил ама мн неща ми се събраха цената варира от 300 до 450 лв мах. Зависи еладжията колко работа има по колата.Поне при мене така излязоха сметките, това вкл табло с всички уреди на ГТИ,парно + греда и кормилен прът

Потребителски аватар
Angeljordan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Angeljordan » Пон 30 апр 2007 13:01

При мен нещата излязоха 220 лв. за необходимите части.
Т.е. Табло, кабели, парно, греда, копчета, декорации и т.н. Волан и кормилен прът, много важна част.
Оттам монтажа го правих сам. Не съм склонен да се съглася някой друг да го прави. Опитах и този вариант, но да ти кажа:
- Направи ми впечатление, че просто не го правят с мерак и при най- малкото несъответствие, не търсят решение на проблема. А просто го покриват като такъв. Това за мен не е работа, затова си го преправях сам. Прави си изводите. Мога да ти дам много подробностти относно монтажа. Един жокер мога да ти кажа още от сега. Като сложиш кормилният прът, конзолата с педалите(съединителят) чука в карето на волана. Поне при мен се получи така.
- Задължително се сваля предното стъкло, иначе рискуваш да го погубиш. Има още куп неща - Като например, може да се натъкнеш на ръжда при снадките в ъглите, където от към двигателният отсек са улеите са оттичане на дъждовната вода... Също много кофти проблем, понеже там немеца е наблъскал един тон паста и трудно се открива, ако изобщо има такава.

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пон 30 апр 2007 13:36

Angeljordan написа:При мен нещата излязоха 220 лв. за необходимите части.
Т.е. Табло, кабели, парно, греда, копчета, декорации и т.н. Волан и кормилен прът, много важна част.
Оттам монтажа го правих сам. Не съм склонен да се съглася някой друг да го прави. Опитах и този вариант, но да ти кажа:
- Направи ми впечатление, че просто не го правят с мерак и при най- малкото несъответствие, не търсят решение на проблема. А просто го покриват като такъв. Това за мен не е работа, затова си го преправях сам. Прави си изводите. Мога да ти дам много подробностти относно монтажа. Един жокер мога да ти кажа още от сега. Като сложиш кормилният прът, конзолата с педалите(съединителят) чука в карето на волана. Поне при мен се получи така.
- Задължително се сваля предното стъкло, иначе рискуваш да го погубиш. Има още куп неща - Като например, може да се натъкнеш на ръжда при снадките в ъглите, където от към двигателният отсек са улеите са оттичане на дъждовната вода... Също много кофти проблем, понеже там немеца е наблъскал един тон паста и трудно се открива, ако изобщо има такава.

мерси колега за инфото.искам да те питам дали си склонен да направиш мойто табло срещу необходимото заплащане естествено.

Потребителски аватар
Angeljordan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Angeljordan » Пон 30 апр 2007 13:46

Колега мога да ти помагам, в това няма спор. Парите не ме интересуват, Проблема е следният:

1. в Пазарджик съм
2. Не можем да се оправим за един ден, освен ако не се напънем яко, ама яко. И можем да се молим само да стане като по- вода. Защото най-малката спънка (примерно липсва нещо дребно, ще ни забави поне ден)
3. Трябва ни някой който може да заварява(аз ползвам Кума, обаче той почна работа)
4. Нямам място(дори и гараж нямам)

Можем да ползваме работилницата на моите Бояджии, както и тяхното телоподавъчно.

Обаче Хубаво си помисли искаш ли да участваш в такъв Филм. Помисли 3-4 дни...

Иначе, заповядай ще направим каквото можем ;)
Спането, ако се наложи има къде, това не трябва да те притеснява.

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пон 30 апр 2007 15:57

ми ок колега.аз и без това сега ще отсъствам за 1 2 седмици и ще помисля добре дали си струва и когато се върна ще се свържа с теб.ПОЗДРАВИ!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”