Здравейте колеги не знам как да опиша проблема който ми се случва с голфа.
Значи последната една седмица почна да ми пали трудно и даже някой път се заинатява яко и не пали, оставям го 10 мин и запалва.
Иначе си има ток, акумулатора е нов, има гориво, но когато въртя стартера само върти и не пали.
Значи забелязах, че някой от пътите в които завъртам ми се включва левия мигач и ми рестартира километража в смисъл такъв километрите се анулират и пак се връща.
Не разбирам много, но може ли евентуално да прави грешни тоци, да не отива където трябва тока, да си бърка тоците....
Значи проверих от бобината към делкото дали прави искра - прави я, Датчика на хол си работи щом върти палеца, палеца пък се варти и си дава точето, от него до свещите също дава искра , абе всичко си е изрядно така да го кажа по запалителната система ,а неще да пали нито на газ нито на бензон, незнам какво да правя бахти бирниците.
Може ли където от стартера тръгва снопа с кабелаците и отива на майната си от там да е преебано нещо? Потресен съм , АБС направо се излага.
Моля ви за помощ, ако някой знае от какво се получава или е имал такъв проблем , ще съм благодарен ако сподели за да знам какво да правя.
Благодаря предварително
Голф 3 - АБС 1.8моно 90к.с 1993 - не пали
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 - АБС 1.8моно 90к.с 1993 - не пали
Здравейте колеги!Радвам се че успешно се регистрирах в този форум.На въпроса на Golfarka3-запалването на един двигател не зависи само от тока.Трябва да провериш налягането в цилиндрите,центровката на дялкото и газоразпределението,свещите,налягането в горивната система..............и пак да споделиш.
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Най-добре да я погледне някой с повече опит/да не се обижда колегата/.
-
- Автомобил: VW Golf 3 GL
- Двигател: 1.8 - 90hp - 1993
Днес трябва да я погледне един майстор който е в час ако се разбере от какво е проблема, веднага ще го споделя защото никак не е добре тази ситуация
Благодаря , поздрави
Благодаря , поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”