Голф 3 1.4 абд разлика в таблата
-
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: ABD 1994g
Голф 3 1.4 абд разлика в таблата
ЧНГ на всички в форума има ли разлика между таблата moto-meter i vdo-electronic и ако има каква е тя. Предварително благодаря на всички 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 1.4 абд разлика в таблата
за тая каруца АБД няма разлика в таблата слагай каквото имаш ...и без друго тоя модел нищо няма като функций и екстри така че какво ти пука какво е таблото каквото и да сложиш все ще работи
-
Колега при мен таблото е VDO ELECTRONIC с оборотомер 20-200км и до 7000 оборота фабрично като екстри има всичко без климатик модела е GL.
Последна промяна от IvanMan на Нед 03 яну 2016 21:47, променено общо 1 път.
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
-
- Автомобил:
- Двигател:
MFA има ли ? най вероятно не .... но каквото и табло да сложиш то ще, работи окабеляването е еднакво за всички единствено няма да ти работят някой екстри които ти ги нямаш , например разход на гориво , външна температура , температура на маслото и още от MFA функцийте .Дори да си сложиш има едни табла на местото на оборотомера има часовник ... пак ще ти работи просто няма да имаш оборотомер .... кое те притеснява в случая ??? не мога да разбера , каквото и табло да сложиш нищо не може да изгориш казах окабеляването е еднакво за всички .... единственото което няма да бъде същото това са навъртяните километри , таблото помни километрите които са навъртяни на колата от която е свалено , няма как да прехвърлиш километрите от старото ти табло на новото нестава , но това на нито едно табло нестава а и какво ти пука дали ще ти пише 180 000 или 60000 или 340 000 все тая нали ти си караш колата ако я продаваш тогава е друга вече работа.
а дали километража ти е от 20- 200км какво значение има ти така или инече не можеш да ги вдигнеш има табла до 180 и какво от това въпрос на избор.
а дали километража ти е от 20- 200км какво значение има ти така или инече не можеш да ги вдигнеш има табла до 180 и какво от това въпрос на избор.
Последна промяна от IvanMan на Нед 03 яну 2016 21:49, променено общо 1 път.
Причина: Не пускай две поредни мнения! Използвай бутон "Промени"!
Причина: Не пускай две поредни мнения! Използвай бутон "Промени"!
-
- Автомобил:
- Двигател:
най накрая ти разбрах въпроса .... отговора пак е няма разлика в марката, няма значение марката VDO или Motometyr или там какво беше , важно е да е свалено от същия двигател АБД при теб , и тъй като ако го взимаш от морга не знаеш от какъв двигател е свалено отзад на таблото на една хартиена лепенка има номер , каталожен номер много цифри и букви , гледаш тоя номер да ти съвпада на твоето и това което взимаш и грешка няма , но казах и да не съвпада тоя номер не е проблем просто няма да ти работят някои екстри които предполагам че така или инече ги нямаш говоря за MFA функцийте, а ако пък ги имаш щото има най различни модели и табла и не ти отговаря номера , то няма да работи вярно само разхода за гориво примерно ще ти показва 10/100 разход пък реалния ще е 5/100 примерно .Разликата е модела на двигатела и каталожния код който е отзад на таблото
-
Колега не ми предстои смяна на табло интересува ме разликата между тия 2 табла те са с оборотомер фабрично. Тия с часовниците съм ги виждал много и не ме интересуват. При мен таблото е МФА
-
- Автомобил:
- Двигател:
еми казах ти какви са разликите , ти си ги и видял даже ... явно хич не са ти ясни нещата
-
Благодаря за информацията открих доста неща по кодовете на стикера в багажника.Само не знам защо 1-ва регистрация е в ИТАЛИЯ като е била произведена за АВСТРАЛИЯ. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”