Термошалтер за температура голф 3 1.4 абд
-
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: ABD 1994g
Термошалтер за температура голф 3 1.4 абд
Здр. на всички в форума днес видях в AUTOPAWER че продават термошалтери за температура и градуси.Тъй като имам проблем с температурата пробвах с друг темп.датчик и пак не е в нормата.Колата се кара всеки ден на бензин не подминава 70 градуса обороти 800-1000,разход 8.5/100 градско и 6/100 извънградско. Ако някои знае нещо за тези термошалтери да помага предварително благодаря на всички. 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Термошалтер за температура голф 3 1.4 абд
проблема ти не е в термошалтера включващ вентилатора , а в умрелия термостат. И нов да купиш пак не е гаранция ,че няма да се насадиш на пачи яйца. Въпрос на късмет е.
До 3-4 км трябва да си на 90 гр при нормален термостат / при сегашните + 15-18гр
До 3-4 км трябва да си на 90 гр при нормален термостат / при сегашните + 15-18гр
-
Да уточня работния режим на колата 1-во слагам само антифриз без вода,2-ро преди да включи перка само горния маркуч е топъл след охлаждането и долния вече е топъл,3-то обороти нормални,4-то парно нормално,5-то разход нормален така ли трябва да бъде независимо че не подминава 70градуса 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Тогава датчик температурен или табло.Не беше уточнил преди последния си пост.
След като смених термостата не се трае от жега , аз съм човек обичащ хладничко. За 3-4 км залепва на 90 гр , катосе има ,че таблото е фордовско .Ама зимата да ми духа горещо в лицето или краката - мерси Затова ти писах за термостат . Премери си температурата в казанчето .Явно или датчика или индикатора не са в час.
След като смених термостата не се трае от жега , аз съм човек обичащ хладничко. За 3-4 км залепва на 90 гр , катосе има ,че таблото е фордовско .Ама зимата да ми духа горещо в лицето или краката - мерси Затова ти писах за термостат . Премери си температурата в казанчето .Явно или датчика или индикатора не са в час.
-
Благодаря знам че не термостат остава само да намеря оригинален темп. датчик можеби от ПОРШЕ. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”