Здравеите имам проблем с голф 4 1.6 100 коня AKL мотор купих го преди 2 години и половина и ми правеше проблеми с имобилаизера затова я закарах на един маистор които го острани и краи на проблема две години карам без никакви ядове но последно време няколко пати започва сама да се форсира до 4-5 хиляди оборота и единтвения начин да я оправя е да загася двигателя но след това няма палене поне 10 4аса запали ли пак си варви идеално докато не стане този проблем.Та отидох на маистор да я погледнем и се оказа че компютъра не може да се прочете защото бил махнат имобилаизера.Отидох при маистора които махна имобилаизера да го оправим и се оказа че на този модел махнеш ли имобилаизера не може да се чете компа а направим ли го колата не може да запали защото нямам ампула а дори и да имам и да я направим не се знае колко ще изкара може да мо остави на парвия завои.Колата е на газ бензин и в момента си варви но не мога да направя диагностика.
Ако някои се е зблъсквал с този проблем ще сам благодарен ако помогне......Благодаря предварително.
голф 4 1.6 100 коня AKL имобилайзер и компютър
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: имобилайзер и компютър
Кви са тия глупости,това не е Golf 3 да му сложиш емулатор и да няма диагностика!
Коя година ти е колата и с какво радио си?
Откачи касетофона и направи диагностиката и ми кажи какво става!
Коя година ти е колата и с какво радио си?
Откачи касетофона и направи диагностиката и ми кажи какво става!
Re: голф 4 1.6 100 коня AKL имобилайзер и компютър
колата е 98 година компютъра не може да се чете даже и на работната маса свален от колата
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Докато имаше имобилайзер разкачал ли си акумулатора и след това палеше ли?
разкачал съм го и пак палеше но беше прецакан и за няколко дни Натрупваше грешки и оставах на пътя затова го премахнахме
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сменяй компа направо,само да не е някой siemens!
а има ли значение двигател-компютър точно за моя двигател ли трябва да е или и от друг става
да но трябва да тарся комп с премахнат имобйлаизер нали ?
да но трябва да тарся комп с премахнат имобйлаизер нали ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Коя година ти е колата? :D
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблем тогава,след 2001-ва имобилайзер има в компютъра!
Преди тази година е заявка за имобилайзер,километража да си познае ключа (иммо-то),и да върне сигнала по W-линияята...
Запичването идва по K-линията.... Та е без значение,компа трябва да е от 1.6 бензин преди 2000-та....
Преди тази година е заявка за имобилайзер,километража да си познае ключа (иммо-то),и да върне сигнала по W-линияята...
Запичването идва по K-линията.... Та е без значение,компа трябва да е от 1.6 бензин преди 2000-та....
това какво означава намирам комп от 1.6 бензин с премахнат имобилаизер паля о да ме няма ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ама защо ти е да е премахнат бе човек?Ако толкова искаш да го махнеш,слагаш един емулатор от 28лв и си го анулирал!Но обучаваш си двата ключа,палиш и заминаваш!
а този емулатор какво представлява мога ли да го сложа сам а и ключовете за колата са ми обикновенни без ампула проблем ли е не сам много на ти с тези неща