Голф МК3 1997 АЕК 101кс - проблем с хидравлика

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
hell4hustlers
Автомобил:
Двигател:

Голф МК3 1997 АЕК 101кс - проблем с хидравлика

Мнениеот hell4hustlers » Пет 12 фев 2016 19:39

Здравейте колеги. Скоро купих на жената едно голфче мк3. Купих я с проблем който пренебрегнах но се оказа много сложен поне за мен. Та проблема е следния: като карам колата и правя десен завой волана е много по твърд отколкото при ляв. а при ляв завой примерно в някое кръгово кръстовище както си въртя на ляво и волана става ту мек ту твърд и сякаш на моменти нещо го дърпа на дясно. и ако жената нещо се разсее с детето и не държи здраво кормилото може да изправи завоя. Нещата които съм проверил: предницата е напълно здрава тампони шарнири накраиници, тампоните горе на амортисьорите са здрави лагерчетата се движат добре. ходих на стенд човека набеди рейката. прати ме при тукашния 'майстор' на рейки и хидравлики тои каза че според него не е реика проблема бил механичен.... намерих си рейка от познат за 50 лева но с труда ще мина 100 може и 150лв.... и никои не дава гаранция че е от нея. нямам идея какво да правя не ми се рискува... парите са дефицит и малко дете имаме а неискам да я оставя жената така да кара. някои знае ли какъв може да е проблема че рейката да остане последен вариянт. моля помогнете

Потребителски аватар
hell4hustlers
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф МК3 1997 АЕК 101кс - проблем с хидравлика

Мнениеот hell4hustlers » Съб 13 фев 2016 8:12

:arrow

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”