Golf MK4 тракане в предното колело
Golf MK4 тракане в предното колело
здравеите колеги няма оправяне това предно ляво колело когато влиза в не много големи дупки трака и трака не съм сменил само колата още три пъти разглобяване на макферсона и няма спиране сменени тампони на стабилизираща щанга тампони и лагери на амортисьора и самия тои тампони на носача накладки шумът се чува още при потегляне но по рядко ако някои драсне някои ред ще съм благодарен
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Re: голф 4 тракане в предното колело
А накрайниците?
- курвата
- Автомобил: Polo + A3
- Двигател: ABF + AGU
- Контакти:
А шарнирите 

няколко пъти ги проверявам мисля че са добре шумът ми се чува малко по високо около пружината и там не намерих проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
А 100% ли е от предницата на колата? Да не е нещо недозавито под капака/акумулатор/. Амортисьора от тази страна как е, напълно е възможно и от него да идва шума?
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Re: Golf MK4 тракане в предното колело
Как ги проверяваш-имай на предвид,при мен и накрайници и шарнири (на предния автомобил) ги хванахме на канал,на повдигача не можахме щото когато увисне всичко е друго.На канала без да повдигаш нищо и със щангата.И е хубаво да сте двама души-единия клати,другия гледа,обхваща с ръка и те така.
Re: Golf MK4 тракане в предното колело
миля че проблема е решен днес пак огледи и размисли забелязах че калника опира във фара понеже е уряна от ляво и някои кадърен маистор си оставил руките подложих бъркалка от кафе само за проба де то зе че спря да лопа аде кои да погледне там дано да не го чувам повече че още ми ехти в ушите ще тества няколко дни че да е сигурно благодарност на колегите за съветите
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”