Твърд педал на спирачката ...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Твърд педал на спирачката ...

Мнениеот Adnan » Сря 02 май 2007 9:11

Педала не е както преди отначало си е мек както трябва но след като държа натиснат продължително време или след две натискания се втърдява и започва да не спира. Спирам с двигател :motz: :shock
Баси какво им стана на тия спирачки ? Да не губи от някаде въздух ?
Неделя ми смениха ангренажния ремък за целта като бях там свалиха хидравлика динамо? Моля за помощ от къде може да е ? Той сервиз е чак в Кърджали :eyecrazy

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 02 май 2007 9:51

Аман ... преди секунда проследих всичките маркучи от хидравличната помпа и един маркуч изпуска въздух не съм го видял преди малко щото е под капака на двигателя ... отрязах малко от маркуча и го намушках пак уж като че ли е по добре на най точно ще си проличи като тръгна на някаде ... най вероятно са го наранили маркуча в сервиза без да искат или с искане незнам вече ... :(

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 02 май 2007 9:59

Колега тичай веднака при Ваското или Никси щото спирачките не са майтап работа :!:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 02 май 2007 10:35

При ваското нещо не мога да си взема номерче да се вредя ще пробвам при Никси. Дано той да има малко повече време.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 02 май 2007 13:39

Ах тия пичове майстори :smackbum когато са сглабяли са преебали маркуча който идва от онова съединение някакъв разпределител ще май и са го скатали под капака да не се вижда добе. От там яко нещо не може да се затвори цикъла и за това нямах спирачки :horror: . Сега да чукна на дърво след като го смених е ОК.
Имам само един въпрос па макар и тъп :
Трябва ли сега да бягам да ми обезвъздушават системата на спирачките като 300 - 350 км съм минал така с спукан маркуч ?

metalqgata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот metalqgata » Сря 19 сеп 2007 12:51

В Кърджали не прави нищо :) аз наскоро си правих спирачките, и ми казаха, че са перфектни!!! при личен мой тест се оказа, че лови само предна лява :) та сега ще си ги обезвъздушавам. А ти за всеки случай отиди да ти ги видят. Ако можеш при познат :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”