Как най-лесно да сменя този тръбопровод ?
Мога ли от някъде от БГ да си намеря метален тръбопровод и каква ще е приблизителната му цена?
Ако никои не се е сблъсквал с този проблем (дано не Ви се налага),след решението на проблема ,ще кача снимки с процедурите които съм извършил .Благодаря на всички предварително.
Решението на проблема ми отне около 3 часа,оказа се ,че тръбата 021121050C не е тази която ми трябва ,за това поръчах друга 071121050a-намерих е единствено в ХААС 60 като цената и към дата 26.02.2016 беше 45,29 лв с доставка на следващият ден ,разликата е,че едната е с един изход а другата с два (Благодаря на колегата fedoracore за съдействието).Ето и малко снимков материал за начинът по които постъпих аз.
1.Сваля се решетката като се внимава да не се счупи лостчето за отваряне на капака

2.Свалят се фаровете,бронята и гредата

3.Сваля се маската с радиатора ,като предварително трябва да са откачени маркучите към радиатора
http://www.prikachi.com/images/13/8662013B.jpg
4.Развиват се болтовете които държат въпросната тръба към двигателя и с издърпване на дясно се изкарва тръбата,после всичко останало е в обратен ред.Ако някой има въпроси свързани с отстраняването на проблема да пише ,ще помогна с каквото мога