Свирене на хидравликата
Свирене на хидравликата
Здравейте отново. Имам следния проблем с хидравликата на голф-а, когато вартя пълен десен или пълен ляв неюо свири.От ремака ли е ? може ли да е от ролка нещо? Последното което научих е, че при голфовете хидравликата си свирела по принцип.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Свирене на хидравликата
значи първо провери дали ремъка е опънат както трябва .но ако свири когато напънеш волана до край и задържиш, има предпазен клапън да не се вдига прекомерно налягане и той може да свири.iGn0rE написа:Здравейте отново. Имам следния проблем с хидравликата на голф-а, когато вартя пълен десен или пълен ляв неюо свири.От ремака ли е ? може ли да е от ролка нещо? Последното което научих е, че при голфовете хидравликата си свирела по принцип.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEE 1996
Ако проблема е само при най-крайно положение на волана-не се стряскай.Нормално е.Можеш да решиш проблема като натегнеш ремъка.Не ти го препоръчвам обаче.Рискуваш да скапеш някой лагер ,помпа на хидравликата ,климатик/ако имаш/ и още куп неща.От опит ти казвам-заради не достатъчно натегнат ремък преди години в сервиз на Фолксваген "БАШ МАЙСТОРИ" щяха да ми разглобят половината кола/помпа ,рейка и кой знае още какво/.Сам избирай. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
относно минаването КАТ
Какво да ви кажа... 2 дена седя пред куцото КАТ и още не съм минал. Намерих Номер-а на двигателя,забравих да се похваля
в предната част на блока никсо долу м/у две дупчици се пада
един от кат дойде и ми го показа AAZ ми е мотора
и пише, че е 96г. Сега пак се качвам горе че 8 часа отварят.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
iGn0rE написа:kris 11 ами аз нямам номер-а още. И не съм много наясно каде и кога се сабирате. Иначе съм фенвчера ходих под моста, рядко се сабират толкова хора. За малко бях но ми хареса като сабиране. Много хора имаше
(това, че повечето бяхме зяпачи е отделен вапрос )
Дого-аржентино от от аватара твое ли е????
Щото това от аватара е моето куче и може да сме се срещали някъде из МОРСКАТА......аз там се подвизавам много често....ама като гледам май е мъжко,така че едва ли сме се срещали щото щеше да има голяма дандания....
Последна промяна от joker на Пет 04 май 2007 16:26, променено общо 2 пъти.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”