Golf MK4 1999 1.6 SR - проблем със заводската аларма.
- Георги.Докторов
- Автомобил:
- Двигател:
Golf MK4 1999 1.6 SR - проблем със заводската аларма.
Здравейте приятели. Имам един проблем от известно време. Заключвам си колата , с дистанционно - централно. Мине се известно време и се включва някаква аларма + мигачи. Свири известно време и спира. По късно като си реши пак започва да вие тази аларма подлудява всички в квартала , най-вече мен. Изчетох теми и на пръв поглед колата е заключена от всякъде. Възможно ли да е микроключе ? Плафоните на вратите (лампичките в долният край на вратите работят). Какъв може да е проблема ? Пробвах да махна бушон за клаксона , тази аларма пак се включва , което ме води на мисълта , че имам още един клаксон отделен за алармата. От какво може да е проблема и ако имате идеи и решения казвайте , че подлудих квартала !
Re: Golf MK4 1999 1.6 SR - проблем със заводската аларма.
За съжаление не мога да ти погна на 100 %, но ще опитам. Проблема с автомобила на приятелката ми е абсолютно същия, автомобила е Шкода Октавия 1. Това което разбрах е след настройка на Ваг-ком за издаване на сигнал от алармата след заключване, не се издава сигнал нито звуков нито светлинен. Алармата не свири постоянно, а само от време не време без причина. Едното ми съмнение беше задна врата където колата е имала удар, си мислех че не се затваря хубаво и второто заключване не работи, пробвах да наместя закопчалката не вратата, но без ефект. Другото което ме съмнява е предна пасажерска врата, там не работи микро-ключе, чакам да се постопли да разглобя, да оправя проблема с микро-ключето и тогава ще знам 100 % къде е бил проблема.
- bobovo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf MK4 1999 1.6 SR - проблем със заводската аларма.
Проблема с включването на алармата е изцяло от микроключетата.Закачи я на vag com и ще ти покаже веднага.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”