Golf 3 - пробвам с тоците при управлението на дюзите

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jdbg
Автомобил: Golf III 1.6
Двигател:

Golf 3 - пробвам с тоците при управлението на дюзите

Мнениеот jdbg » Сря 23 мар 2016 18:28

Здравейте колеги,

моля малко за съвет.

Имам следния проблем - колата по време на движение изведнъж губи мощност. Когато се опитам да запаля след като е загубила мощност, не иска. След като изчакам някакво малко време (от рода на 3-4-5 минути) пали. Прави го съвсем произволно. Примерно цялата седмица не го беше правила, след това го направи, после пак доста време не проявяваше проблем.

Понеже съвпадна с това да я вкарам в бокса за тенекиджийски работи, ги помолих в сервиза да я погледнат какво й е (в този сервиз правят и тенекиджийски, и монтьорски неща). Седя в сервиза около седмица, бяха си поиграли бая, защото както казах - не дава проблемът постоянно, а на произволно време. Казаха ми, че са мерили различните тоци и не са открили проблем в свещи, кабели, бобина, комутатор и дистрибутор. Казаха ми, че това, което се случвало било, че губи ток при дюзите или при управлението им.

Понеже не разбирам, дали може да ме насочите първо какво може да причиня тази загадъчна неизправност и второ към кого може да се обърна (става дума явно за специалист по тоците), който да може да ми помогне.

Благодаря предварително!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”