Golf 5 2008 BLS: Прекъсва ли се тоците при заключена кола
-
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: 1900 TDI BLS
Golf 5 2008 BLS: Прекъсва ли се тоците при заключена кола
Здравейте, искам да включа постоянен консуматор към захранването в багажника на колата ми (такова като за запалка е захранването). Понеже знам, че след като заключа колата след определен период от време компютъра прекъсва захранването в купето. Искам да попитам това вярно ли е? Ще остане ли захранване за да захранва постоянния консуматор или ще се прекъсне тока му? Каква е допустимата оттечка на електричество, която няма да ми източва акумулатора?
- megatronS
- VW експерт
- Автомобил: Space Shuttle
- Двигател:
Re: Golf 5 2008 BLS: Прекъсва ли се тоците при заключена кола
Захранването ще се прекъсне изцяло от модул, който се грижи за тази работа. Трябва да си издърпаш захранване директно от акумулатора. Нормалната консумация е 0.00 до 0.03 Ампера или казано до 30 милиампера (ако се даде, като пример, това е часовник, километраж и аларма в режим на изчакване). Това не пречи да си монтираш устройство, което консумира, колкото си иска, но тогава ще си изчислиш, колко ще ти издържи акумулатора без допълнително зареждане, както и задължително монтаж на външен точен бушон за устройството, за да няма изненади.
-
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: 1900 TDI BLS
Re: Golf 5 2008 BLS: Прекъсва ли се тоците при заключена кола
Много ти благодаря. Засякох, че запалките на колата ако не е на контакт също нямат ток. Което отговаря също на въпроса ми. Сега обмислям възможност да имам допълнителна батерия понеже не желая да има шанс акумулатора да ми падне, че и колата е дизел
ще ми трябва ток.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”