Значи днеска си поогледах колата щото е пролет и нема да умра от студ докато си 4опля под капака и забелязах че студена колата ми работи супер равномерно а топла на 20-30 работни цикала изтарва един ... това останових от едно като паткане от ауспуха .. или де да знам как да го нарека .. да се зачудих от какво е. В саштото време на нямам никави забележки по двигателя ми освен 4е някав клапан си трака и ми се струва 4е моге като се стопли маслото и стане по танко (падне му вискозитета) .. пък сам с маслени повдигачи. Та се чудя тва ли ще е.
Друго което ми се варти на ума е .. бях чувал за някакви добавки които ги изливаш в карбуратора или някак си в горивната система и те махат разни нагари и така нататак .. някои ползвал ли е такова нещо че ми се ще и аз да го пробвам
празен ход
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: празен ход
Друго което ми се варти на ума е .. бях чувал за някакви добавки които ги изливаш в карбуратора
За добавки незнам, аз ползвах един спрей на Валволин - 10лв - достатачен е за 4-5процедури, видимо почиства добре и колата доста сажди изхвърли през ауспуха, но за осезаем супер ефект немога да говоря, използжах го профилактично, карборатора ми си беше чист, просто имах време за губене
Друго за почистване на горивната система са добавките за гориво. Разгледай из основния форум имаше няколко теми за това. Успех!!!
За добавки незнам, аз ползвах един спрей на Валволин - 10лв - достатачен е за 4-5процедури, видимо почиства добре и колата доста сажди изхвърли през ауспуха, но за осезаем супер ефект немога да говоря, използжах го профилактично, карборатора ми си беше чист, просто имах време за губене

Друго за почистване на горивната система са добавките за гориво. Разгледай из основния форум имаше няколко теми за това. Успех!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”