От няколко седмици го стяггам . Почти вскичко съм му оправил но стигнах малко задънена улица .
Фаровете светят в земята и не мога да ги регулирам . Обясниха ми познати как се регулират, но като ги въртя тез белите гайки ли са, какво са, изобщо не помръдват фаровете . Стигна се до там че сложих шайби на болтовете за монтиране за да ги дигнат малко, но и това не помага особено . Ако може някой по-разбирач да помогне моля .
Чистачките работят, но не ми работи единичния импулс (като бутнеш леко лостчето нагоре) . Тръгват но като пуснеш лостчето спират веднага където си го пуснал - нито пък ми спират като хората на бавен режим . Спират максимално нагоре . Смених регулируемото реле 99 със същотото ново и нямаше никакъв ефект , след което взех нерегулируемо реле което оправи проблема с бавния режим . Сега си спират долу чистачките но още не ми работи еденичния импулса (като бутнеш леко лостчето нагоре) . Също така чистачките не се връщат на изходно положение . Като ги изключищ спират там където си ги изключил .
Както казах релето е сменяно , смених също и лостчето за чистачките със едно което знам със сигурност че е работило като хората . Не знам какъв може да е проблема .
Също така беше малко забърсан в шофьорската врата което ми обърна огледалото за обратно виждане . Самото огледало е напълно здраво, за щастие, но не мога да го регулирам с машинката вече . Като натискам кобчето се чува как работи машинката но огледалото не мърда . Ако може а ми кажете дали може да го отворя по някъкав начин огледалото без да го свалям от вратата ?