Golf MK4 Несветещи плафони на вратите
- Djaniko0o
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AHF+ 98
Golf MK4 Несветещи плафони на вратите
Здравейте! Видях в на един колега голф-а, че му светят плафоните отстрани на вратите, но моите са просто светлоотразители, изобщо крушка няма вътре... Има ли някакъв начин да се направят или да се оправят и фабрично ли така само светлоотразители или нещо са бутали?

Re: Несветещи плафони на вратите (Golf mk4)
щом няма инсталация са само за декорация, при някои си има инсталация и при тях свети, стига да са ти здрави микроключетата на бравите на вратите.
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Това разкаченото не е ли точно буксата за плафончето.....или аз нещо се бъркам.Според мен всички имат такава нсталация
При теб го няма самото плафонче.Премери дали идва напрежение там и си купи плафон.Централния плафон при отворена врата светва ли?
При теб го няма самото плафонче.Премери дали идва напрежение там и си купи плафон.Централния плафон при отворена врата светва ли?
- Djaniko0o
vlado_tonev написа:Това разкаченото не е ли точно буксата за плафончето.....или аз нещо се бъркам.Според мен всички имат такава нсталация
Да свети, няма грешка.
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Значи остава да си намериш плафонче,ако това което виси е буксата за него
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Да, точно това е буксата за плафончето, сложи си друго, макар че няма гаранция, че ще светне. Зависи и спойките на бравата как са, освен микроключето. Някой щом го е махнал, значи е имало проблем. При мен не светеше доскоро, правиха ми ремонт на стъклоповдигача, и нещо разбутаха бравата и сега взе че светна :)
- Djaniko0o
Значи има проблеми с електрониката предполагам, че е от микроключето, защото нали има плафони над вратите и си светят когато им скимне, централният също..
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Djaniko0o написа:Значи има проблеми с електрониката предполагам, че е от микроключето, защото нали има плафони над вратите и си светят когато им скимне, централният също..
Точно!
Сменяш повредените и си на белия кон.