Замисляме се за проектче с едно приятелче, мотор от голф 3 1.9тди (ahu) във напълно изкърпено купе от Голф 1. Та въпросите са ми следните.
1- Има ли нужда от много преправяне по коша и лапите на мотора
2-Кутия и Полуоски най ме притесняват понеже от 3-ка купето е доста по широко ако не се лъжа и полуоските едва ли ще паснат с главините.
3- Електроника и ел инсталацията какво ми е необходимо.
Голф 1 присаждане на 1.9 тди 90 к.с.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Re: Присаждане на 1.9тди 90кс на Голф 1 помощ
Колега задай темата в подфорум''направи си сам''-там по-се чете от мн. колеги.Иначе за електрониката трябва да имаш кола-донор.Мн. неща са-педали с реостати,компове и т.н.Това беше нещото което ме спря да присадя тди.Не е невъзможно,но си трябва време ,търпение,пари...
Re: Присаждане на 1.9тди 90кс на Голф 1 помощ
Виж темата на колегата Лъвчо, той е с голф 2 и 1,9тди. Много неща ще ти се изяснят
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Голф 1 присаждане на 1.9 тди 90 к.с.
.......но и много неща са по-различни. Аз съм го правил, но със 1,9 sdi. На Джета МК1, което е същото с раница отзаде.
Лапите пасват на 95%, уникални са от Фолксваген в това отношение. Дай малко инфо за единичката, каква е, с какъв мотор е била....

Лапите пасват на 95%, уникални са от Фолксваген в това отношение. Дай малко инфо за единичката, каква е, с какъв мотор е била....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”