Номер на двигателя ми...?
Номер на двигателя ми...?
Извинявам се ако съм повторил тема, но наистина искам да попитам къде мога да открия номера на двигателя си. Колата е WV Golf 3 1.9 TD. Търсих навсякъде, възможно ли е да няма? Благодаря предварително!
Още не съм минал през Кат и не знам ... да не се заядат нещо за това. Двигателя беше частично корозирал, целия съм го минал със щкурката и съм го прегледал и нищо.
Последна промяна от iGn0rE на Сря 02 май 2007 12:22, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
iGn0rE написа:Още не съм минал през Кат и не знам ... да не се заядат нещо за това.
ако номера на двигателя не се чете ще имаш страхотни проблеми!
Така конфискуваха колата на едни
младоженци на опашката преди мене....пиха по една студена вода и отидоха да си карат първата брачна нощ в някоя каручка под звездите.......
Майтап,майтап ама ти говоря сериозно.....Без номер как ще я регистрираш?
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Номер на двигателя ми...?
колега я ми пусни едно шаси пък ще се опитам да ти помогнаiGn0rE написа:Извинявам се ако съм повторил тема, но наистина искам да попитам къде мога да открия номера на двигателя си. Колата е WV Golf 3 1.9 TD. Търсих навсякъде, възможно ли е да няма? Благодаря предварително!
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AAZ
Най-вероятно е ААZ,но не е много сигурно.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: AAZ
veritas написа:Най-вероятно е ААZ,но не е много сигурно.
Абе хайде индекса ще го докараш ама той човека иска да знае и регистрационния номер на двигателя.....него откъде да го вземе.....че другарите полицаи....таковата нали разбираш...само това чакат...ще трябва да им говори на китайски!
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: AAZ
Прав си друже ,но това няма хващанеjoker написа:veritas написа:Най-вероятно е ААZ,но не е много сигурно.
Абе хайде индекса ще го докараш ама той човека иска да знае и регистрационния номер на двигателя.....него откъде да го вземе.....че другарите полицаи....таковата нали разбираш...само това чакат...ще трябва да им говори на китайски!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”