Привет,
Забелязах следното нещо: когато вдигна над 95 км/ч, колата става неустойчива и буквално танцува по пътя.Отначало си мислех,че е от страничен вятър,ама то не може все да духа силен вятър,нали така?
Интересното е,че скоро е настройвана предницата и не би трябвало да има проблем там,ама все пак...
Колата по принцип е купена скоро и не знам откога е проблема.
Амортисьприте също са проверявани скоро.
Ако някой знае нещо по въпроса-ще съм благодарен за съдействието.
Golf II нестабилен над 95км/ч
- niki_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направи цялостна проверка на ходовата част това се получава от луфтове по накрайници и тампони. Моята беше също така но я отравих смених горе-долу всичко по предницата и се оправи. Не си мисли че съм сменял наред просто като я закарах да я прегледат и се оказа тежко болна и затова съм сменил толкова части. При теб може да не е така. Първо провери накрайниците на рейката 

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- plamen72nkg
- Автомобил:
- Двигател:
като е вдигната гумата трябва да има съвсем малък лувт.След това свали колата от крика,хвани с двете ръце здраво гумата и я разклати.Ако лувта е повече от вдигнатото положение правиш следното.Сваляш отново лагерите и на оста където лежът лагерите удряш по три центъра .След това отново им остави малко луфт в дигнато положение.ДАНО СИ МЕ РАЗБРАЛ.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
batdin написа:....Не съм много опитен (меко казано).
Ми отиди на сервиз бре човек!
Не мога да разбера, след като не сте автомонтьори как си оправяте колите по интернет...
За твоя проблем може да се изпишат хиляди причини, като за мен най вероятни са тампони и амортесьори, НО това е работа за сервиз!
p.s. Т'ва с чука и центрите ми обра точките...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”