Търся нещо хем ефтино, хем надежно

lazarlachev написа:аз ти препорачвам да си сложиш SS2004 или SS2000.
Ronin написа:lazarlachev написа:аз ти препорачвам да си сложиш SS2004 или SS2000.
И що SS2004 ,SS2000....а не сатурн.....какво имаш против сатурна ??Току що метнах 2 бр. на бус форд транзит и форд тоурнео конект даже колегата ми окъси сирената на сатурна и прасна крайния транзистор SB ..то с PNP преход та търсих някакъв подобен да свършим работата ...на голфа имам SS2004 на опела имам SS8000 и с малки разлики (почти несъществени ) разликата е само в цената !!
SS8000 издържала на шокова палка....да ама понякога и не издържа (личен опит !) Като скриеш диода под таблото за да не се вижда и ето ти защита от шокова палка...единствено не ми допада по голямата кутия на Сатурна в сравнение с ss2004...
Един въпрос към колегите.....как захващате алармения модул ....с видии към ламарината или към кабелите с тиксо ....забелязал съм че към кабелите шоковия датчик реагира почти равномерно от всички страни на колата а с видии към купето силно реагира към страната на монтажа и слабо от срещуположната ...как мислите ??
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта