Колеги имам няколко въпроса търсих нужната информация, но не открих нищо или защото няма или не съм търсил правилно....
1.Предни седалки от голф 3 от 4 врати с подгрев може ли изцяло подгрева да се премести в седалка която е от 2 врати без такава екстра и как ако е възможно ?
2.Гръб от седалка от 2 врати може ли да се сложи на седалище от 4 врати ?
3.Седалка от 4 врати може ли да се направи с движещ гръб като седалка от 2 врати , ако е възможно как може да стане това ?
Ще ви бъда много благодарен ако някой опитвал,интересувал или успял да ми помогне БЛАГОДАРЯ.

Golf 3 - Преправяне на седалки от 2/3 на 4/5 врати?!?
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Golf 3 - Преправяне на седалки от 2/3 на 4/5 врати?!?
Последна промяна от AnCh0 на Пон 11 юли 2016 20:58, променено общо 1 път.
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: Преправяне на седалки Golf 3
Здравей,колега.
По първият въпрос...може.Подгрева е реализиран отделно,като чаршав,одеало или кой както му казва и може да се сваля и мести.От облегалката се реже кабела,който слиза под седалката и после се залепва.Трява да се премести и конзолата с буксите и релето от донора на другата седалка и това е в общи линии.
По вторият въпрос...Облегалките са съвместими и трансформацията е напълно безпроблемна...при здрави седалки,естествено...
По третият въпрос...преправянето е безмислено,ако имаш здрава облегалка от двуврата кола...
По първият въпрос...може.Подгрева е реализиран отделно,като чаршав,одеало или кой както му казва и може да се сваля и мести.От облегалката се реже кабела,който слиза под седалката и после се залепва.Трява да се премести и конзолата с буксите и релето от донора на другата седалка и това е в общи линии.
По вторият въпрос...Облегалките са съвместими и трансформацията е напълно безпроблемна...при здрави седалки,естествено...
По третият въпрос...преправянето е безмислено,ако имаш здрава облегалка от двуврата кола...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Оправи си заглавието според шаблона.
- AnCh0
slaveiko67 написа:Здравей,колега.
По първия въпрос : а този чаршав така наречения за да се извади трябва ли да се пори плата защото не съм запознат как точно е подгрева на седалката.
Евентуално май е най-добър първият вариант да се направи с местене на подгрева. А тази процедура прекалено сложна ли е за да се извърши в домашни условия или е желателно примерно на тапицер да отида предполагам те са запознати как стоят нещата с подгревите на седалките след като претапицирват седалки ?
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: Преправяне на седалки на golf 3 от 2/3 на 4/5 врати КАК ?!?
Не е сложно.Сваля се тапицерията на седалката и подгрева е под нея...Ако не бързаш и не си от кръжока"ръцете ми пречат",мисля че няма да имаш проблем...
- AnCh0
Re: Golf 3 - Преправяне на седалки от 2/3 на 4/5 врати?!?
Благодаря за информацията колега !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”