Golf 3 - Преправяне на седалки от 2/3 на 4/5 врати?!?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
AnCh0
Автомобил: Гетеи
Двигател: не го знам ама бяга xD

Golf 3 - Преправяне на седалки от 2/3 на 4/5 врати?!?

Мнениеот AnCh0 » Пон 11 юли 2016 19:44

Колеги имам няколко въпроса търсих нужната информация, но не открих нищо или защото няма или не съм търсил правилно....
1.Предни седалки от голф 3 от 4 врати с подгрев може ли изцяло подгрева да се премести в седалка която е от 2 врати без такава екстра и как ако е възможно ?
2.Гръб от седалка от 2 врати може ли да се сложи на седалище от 4 врати ?
3.Седалка от 4 врати може ли да се направи с движещ гръб като седалка от 2 врати , ако е възможно как може да стане това ?

Ще ви бъда много благодарен ако някой опитвал,интересувал или успял да ми помогне БЛАГОДАРЯ.

Последна промяна от AnCh0 на Пон 11 юли 2016 20:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Re: Преправяне на седалки Golf 3

Мнениеот slaveiko67 » Пон 11 юли 2016 20:06

Здравей,колега.
По първият въпрос...може.Подгрева е реализиран отделно,като чаршав,одеало или кой както му казва и може да се сваля и мести.От облегалката се реже кабела,който слиза под седалката и после се залепва.Трява да се премести и конзолата с буксите и релето от донора на другата седалка и това е в общи линии.
По вторият въпрос...Облегалките са съвместими и трансформацията е напълно безпроблемна...при здрави седалки,естествено...
По третият въпрос...преправянето е безмислено,ако имаш здрава облегалка от двуврата кола...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 11 юли 2016 20:26

Оправи си заглавието според шаблона.

Потребителски аватар
AnCh0

Мнениеот AnCh0 » Пон 11 юли 2016 21:02

slaveiko67 написа:Здравей,колега.
По първият въпрос...може.Подгрева е реализиран отделно,като чаршав,одеало или кой както му казва и може да се сваля и мести.От облегалката се реже кабела,който слиза под седалката и после се залепва.Трява да се премести и конзолата с буксите и релето от донора на другата седалка и това е в общи линии.
По вторият въпрос...Облегалките са съвместими и трансформацията е напълно безпроблемна...при здрави седалки,естествено...
По третият въпрос...преправянето е безмислено,ако имаш здрава облегалка от двуврата кола...

По първия въпрос : а този чаршав така наречения за да се извади трябва ли да се пори плата защото не съм запознат как точно е подгрева на седалката.

Евентуално май е най-добър първият вариант да се направи с местене на подгрева. А тази процедура прекалено сложна ли е за да се извърши в домашни условия или е желателно примерно на тапицер да отида предполагам те са запознати как стоят нещата с подгревите на седалките след като претапицирват седалки ?

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Re: Преправяне на седалки на golf 3 от 2/3 на 4/5 врати КАК ?!?

Мнениеот slaveiko67 » Пон 11 юли 2016 21:14

Не е сложно.Сваля се тапицерията на седалката и подгрева е под нея...Ако не бързаш и не си от кръжока"ръцете ми пречат",мисля че няма да имаш проблем...

Потребителски аватар
AnCh0

Re: Golf 3 - Преправяне на седалки от 2/3 на 4/5 врати?!?

Мнениеот AnCh0 » Пон 11 юли 2016 21:42

Благодаря за информацията колега !

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”