Проблема е че когато карам на газ,някой път при палене колата неиска да запали от първия път а се налага да въртя втори(рядко трети). Колата е с газов инжекцион фобос. Сменени са О пръстени ,запалителни кабели, филтри. Когато карам колата само на бензин този проблем го няма... Мисля че или дюзите се запушват или компютърчето подава грешна информация дали колата е на газ или бензин при запалването.
Някой имал ли е подобен проблем
Golf 4 SR 1998 проблем при палене
-
- Автомобил: VW T4 1996
- Двигател: AET
- Контакти:
Re: Golf 4 SR 1998 проблем при палене
Имал съм със предната кошница . Смених филтър-нямаше чувствително подобрение, почистих си изпарителната глупост - пак нямаше чувствителноподобрение ,смених и ми регулираха клапанчетата на бобинките и стана друга кола. Бедна фантазия колко черна гнъс се беше събрала :( и молко бяха деформирани и сработени гумените (ОрИгИнАлЪъ) елементи:(
Re: Golf 4 SR 1998 проблем при палене
petrushkov написа:Имал съм със предната кошница . Смених филтър-нямаше чувствително подобрение, почистих си изпарителната глупост - пак нямаше чувствителноподобрение ,смених и ми регулираха клапанчетата на бобинките и стана друга кола. Бедна фантазия колко черна гнъс се беше събрала :( и молко бяха деформирани и сработени гумените (ОрИгИнАлЪъ) елементи:(
да ходя при газаджия с софтуер за газовата ми ?
а какви са тези клапанчета на бобините
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”