Здравейте :)
Имам следния проблем . Преди 1 седмица смених спирачната помпа на Голф 3 1,6 101к .След второто каране ми блокираха
предните две колела . Днес разглобихме спирачните апарати сменихме гумичките ,изчистихме ги добре и ги смазахме и изчистихме водачите и също смазахме .Буталцата и водачите са в перфектно състояние няма ръжда няма нагар ,няма мръсотия. След това наляхме нова спирачна течност и обезвъздушихме перфектно колата като преди това продухаме маркучиите и тръбичките . . Колата спира перфектно но след всяко 3 натискане на спирачките колелата отново блокират . Джантите направо ще се запалят и колата няма мърдане направо спира . Чакам я по 30-40 мин за да мога да я помръдна . Спирачната помпа е Ел Пиер италианска чисто нова . Колата няма АБС . Някои има ли предства от какво е и имал ли е подобен проблем

Голф 3 1,6 101к Блокиране на предните колела на след смяна на спирачна помпа
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 1,6 101к Блокиране на предните колела на след смяна на спирачна помпа
Аз залагам на китайската помпа.
Би могло и да са маркучетата, но едва ли са решили да се скапят всичките наведнъж.
С какво смазвахте?
ПП Зет ми има един лаф - Ако не е китайско, значи е менте
Би могло и да са маркучетата, но едва ли са решили да се скапят всичките наведнъж.
С какво смазвахте?
ПП Зет ми има един лаф - Ако не е китайско, значи е менте

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”