смених амортесьорите.......
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
смених амортесьорите.......
смених ги може и да съм направил глупост но все пак да питам предложиха ми в магазина тампони за макферсона на феби само че за пасат и като четох в другите теми един колега беше споменал за тампони с зелени петна по тях че били хубави и се оказа че тези пасатовите имат такива петна по принцип са малко по високи от голфовите другия вариант ми беше тези лем.......дер само че голфови та компа ми беше развален и неможах да питам и взех пасатовите сбъркал ли съм или не
а и междо другото как се разбира дали тампона на макферсона си е отишъл защото тези които ги свалих не са скъсани

- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
износения тампон/горен на макферсона със лагерчето/ не се къса а само провисва или /и смазва лагерчето , нормалния не стърчи повече от около 1 - 1,5см над ботуша , освен това става и мек и се огъва лесно и клати предницата
за пасатовите не знам дали стават на голф
препоръчаха ми от кънтри - били са по здрави
за пасатовите не знам дали стават на голф
препоръчаха ми от кънтри - били са по здрави
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: смених амортесьорите.......
gotin_83 написа:...
Толкова ли е трудно да се ползват препинателни знаци? Целият ти пост е едно изречение. Постарай се малко следващия път...
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: смених амортесьорите.......
dobrinb написа:gotin_83 написа:...
Толкова ли е трудно да се ползват препинателни знаци? Целият ти пост е едно изречение. Постарай се малко следващия път...
Ето и помагало

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смених тампоните предната събота,при мен започна да тропа предницата като минавам през малки неравности или камъчета,през по големи дупки или неравности нямаше проблем,прегледах всичко отпред по ходовата част и всичко беше здраво а тропането го имаше ....вдигнах предната гума да провисне в въздуха и разклатих ботуша на амортисиора и горния край мърдаше 1 см. направо хлопаше.....разбити лагерчета особено на десния тампон.....след смяната изчезна тропането ,вървенето стана по-стегнато и доста съм доволен защото първоначално бях решил че тропа рейката !!!Мойте оригиналните тампони изглеждат супер в сравнение с новите някакви немски но като ги погледнеш над ботуша старите поддават с сантиметър и половина повече от новите !!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”