Голф 5; 1,6 FSI;2004г. неясна индикация табло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
plamingo
Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
Двигател: BAG 2004

Голф 5; 1,6 FSI;2004г. неясна индикация табло

Мнениеот plamingo » Пон 14 ное 2016 7:11

Здравейте съфорумци! Преди няколко дена се сдобих с Голф5, 1,6 FSI 115к.с.(BAG).Тази сутрин малко след потегляне на 2-3 пъти пиукна таблото и изписа два реда нещо от сорта" PASTORATE.... ". Не познавам още колата, някой да подскаже какво индикира? Също в движение ми светна индикатора да отворена врата :gruebel. Дали нещо от студа го шашка, понеже беше 0 'С

Последна промяна от plamingo на Пон 14 ное 2016 9:59, променено общо 7 пъти.

Потребителски аватар
PesoglaveC
Автомобил: VW Golf 5
Двигател: BLF 2005

Re: Голф 5; 1,6 FSI;2004г. неясна индикация табло

Мнениеот PesoglaveC » Вто 15 ное 2016 2:30

Здравей колега,
Първо честит ти Гоуф, много безаварийни километри, да не гори много, да нямаш разходи освен за бензин, да почерпиш с по едно кебапче, 2 кюфтета, една туба домашно вино и тн. и тн. А сега по-сериозно.
Така за едното пискане предполагам, че е заради ниската температура. Моята е същата като твоята 2005 BLF и като падне под 4 градуса ми писка веднъж и освен това се появява снежинка до температурата. Погледни ако се е появила значи е за това. Toва PASTORATE на мен лично нищо не ми говори, но за датчика на вратата е МНОГО малко вероятно да е от студа. След като е загряла колата ли светна той? Виж на таблото като светне, то ти казва коя врата е "отворена", може някой от датчиците да прави мизерии.
Успех!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”