GOLF 5 PLUS TSI биела
- DanielYordanov
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF 5 PLUS TSI биела
Привет на всички ! Наскоро си купих гореспоменатия автомобил , 1.4 двигател ТСИ 140 к.с.. Та исках пълна диагностика и каквото има за смяна да бъде сменено. Майсторът ми излезе с диагнозата , че една от биелите е за смяна. Цифрата , която ми каза беше фрапантна - 1200 лв. за целия комплект с биели и лагери !??!?!? Та въпроса ми е , това реалната цена ли е и ако може да ми дадете някакви линкове към магазини за части да се уверя ? Прерових гугъл да търся , но уви нищо не намерих... Някой ако е имал същия проблем , може да сподели. Благодаря Ви предварително !
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
Re: GOLF 5 PLUS TSI биела
Биела се сменя в няколко случая.при воден удар, ако има прегоряла гарнитура или е влязла вода в цилиндъра по някакъв начин.другият вариант е затегнали биелни лагери поради липса на масло. как майсторът установи че биелата е за смяна без да разглоби мотора. не мога да коментирам цени ,защото не съм в час с модела. говоря по принцип.
- M3ntata
- Автомобил: Golf MK4 4motion
- Двигател: V5 AGZ
Ако е цял комплект 4 биели+лагери+гарнитура и болтове мисля, че е г/д нормално без да съм запознат. А как разбра че е биела и защо ти е цял комплект ?
- DanielYordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Мотора е разглобен вече . Понеже чувам тракане при потегляне и я вкарах сервиза... Благодаря за информацията все пак ! Май ще се дават парички ! :D
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”