Голф 4 1.6 АКЛ 1998г. Дави се при натискане на газта
- kjasdjnasd
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 1.6 АКЛ 1998г. Дави се при натискане на газта
при студена кола когато работи на бензин при по-рязко натискане na газта колата задавя и издава някакъв странен звук като пракане звука се чува отзад . този проблем го прави само на бензин на газ няма проблем . сменени филтри и масло преди 200 км . колата е с газов инжекцион винаги я паля на бензин . ако някой е имал подобен проблем нека сподели от какво може да е и как да се оправи
Последна промяна от kjasdjnasd на Съб 15 окт 2016 18:39, променено общо 1 път.
- petar.kirkov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 1.6 АКЛ 1998г. Дави се при рязко натискане на газта
Колега и аз имам същия проблем, бях го описал в едно друго мнение в същия раздел.
Сега като застудя повече започна да се дави и на първа при потеглляне.
Като изгасиш и пак запалиш оправя ли се?
Сега като застудя повече започна да се дави и на първа при потеглляне.
Като изгасиш и пак запалиш оправя ли се?
Това тракане от гърнетата ли се чува? Ако е от там аз имах същия проблем. Бях писал и в други теми, че при мен проблема се реши с дебитомера. бях го сменял преди време и върнах стария. С този дебитомер дето бях взел от морга колата не работеше добре като е студен двигателя и като я изфорсирах се чуваше гърмеж от гърнетата. След като върнах стария дебитомер и се оправи работата с паленето. Моят двигател е същия.
- kjasdjnasd
- Автомобил:
- Двигател:
как да проверя дали моя дебитомер е заминал ? за звука не знам точно дали е от гърнетата но при натискането рязко на газта се чува едно прищракване отзад като при мен го прави само на 2-ра скорост на 1-ва засега няма проблем .
Моят проблем го правеше като е на място на тихи обороти. В движение нямам идея човек.
- kjasdjnasd
- Автомобил:
- Двигател:
откачих дебитомера от буксата но нещата стават още по-зле проблема си остава и то само при студен двигател и само на бензин
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”