преди 2 дни купих един Golf IV, ASZ, 131 к.с., 2003 год. Първия ден всичко беше нормално, обаче от вчера се появи сления проблем:
Както карам, като подам повече газ или когато изкачвам наклон започва да пищи и да мига лампата, която по принцип свети при дръпната ръчна спирачка. Мига около 5-6 секунди, при което на дисплея се изписват едно след друго следните 3 съобщения (на двете прилагам снимки):
STOP
BREMSEN FEHLER
BETRIEBSANLEITUNG
След като минат трите съобщения спира да мига и пищи за известно време, след това всичко се повтаря пак. Предишния собственик твърди, че при него не го е имало този проблем, и като, че ли звучеше да е искрен. Още повече, че когато я пробвах преди да я купя, а и първия ден след като я купих това наистина го нямаше. Преди да я купя я закачих на компютър, не показа никакви грешки, утре ако успея ще отида пак, но все пак, ако може да ме насочите какъв може да е проблема?
Преведох с Google съобщението, буквалния превод е:
Стоп
Спирачка вина
Инструкция за работа
Моля Ви, ако някой има идея какъв може да е проблема да помага с идеи, че се ошашках. Колата е за сина ми и ме е страх да му я дам в това състояние.