Golf 4 1.6 SR- проблем с топло палене-смяна на дросел
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 4 1.6 SR- проблем с топло палене-смяна на дросел
Здравейте.Колата е голф 4 1.6 101 коня. Имам следния проблем-когато колата е студена си пали на секундата,а когато е топла завъртам ключа и си пали,но след 5-6 секунди. Знам,че има много такива теми,но моят въпрос е възможно ли е да е от дросела,на две места ми казаха,че е от него,но мисля,че го казват,защото при диагностика показва грешка 00533. Проблем с дросела си имам,помеже на свободен ход оборотите играят 1200-1300,но възможно ли е трудното палене да е от дросела? Благодаря!
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Re: Golf 4 1.6 SR- проблем с топло палене-смяна на дросел
Не е възможно! Виж си температурния датчик, колко градуса показва, грешката не показва проблем с дросела, а проблем с адаптациите, нещо не може да си оправи сместа.
Има ли газова уредба колата?
На дросела се пуска адаптация, ако се адаптира, значи си работи и продължаваш по нататъка, към вакуумите.
Смени си майсторите! Точно при проблем с дросела студеното палене става кошмарно, почва да гасне постоянно и не може да задържи оборотите, когато загрее се оправя, а при теб е обратното.
Има ли газова уредба колата?
На дросела се пуска адаптация, ако се адаптира, значи си работи и продължаваш по нататъка, към вакуумите.
Смени си майсторите! Точно при проблем с дросела студеното палене става кошмарно, почва да гасне постоянно и не може да задържи оборотите, когато загрее се оправя, а при теб е обратното.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 1.6 SR- проблем с топло палене-смяна на дросел
С газова уредба е колата вече 40 000 километра,но трудното палене го имс както на газ така и на бензин.
А относно дросела,почизтиха ми го и го адаптираха,но промяна няма,оборотите играят от 1200 до 1300,сякаш леко натискам газта,дори педала на газта леко се мърда навътре навън сам.
А относно дросела,почизтиха ми го и го адаптираха,но промяна няма,оборотите играят от 1200 до 1300,сякаш леко натискам газта,дори педала на газта леко се мърда навътре навън сам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”