скърцане на волана
- gali666
- Автомобил:
- Двигател:
скърцане на волана
Здравейте,проблема такъв,че когато въртя волана на място скърца и това адцки много ме дразни, някой имали идея от какво е това и как да го оправя
,а забравих да отбележа волана е със серво

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам подобен проблем, въпреки че не скърца постоянно, а само от време на време, и аз имам серво, маслото ми е сменено. До колкото разбрах проблемът е от помпата на сервото, която не подлежи на ремонт. Караш така докато се скапе помпата, после нова или втора ръка (новата е майка си и баща си). Преди няколко дни видях обаче една добавка за серво за автомобили над 100 к км и я дават точно при такива симптоми. Руска е, Феном, мисля да я пробвам, отдавна ползвам техни добавки и съм доволен. Ще пиша кво е станало като я сложа.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
kamus11 написа:.......обаче внимателно дткрехни маншон4етата за да влезне при ябалките
Камус, братче, майтапиш ли се?!?!?
Как ще пръскаш с вода в ябълковидни или каквито и да е други съединения??!

Става въпрос за гумени тампони, а не за шарнирни връзки!
Примерно, двата тампона във вътрешната страна на носачите, тампоните на биалетките (ако има такива), тампона на макферсона горе...
В никакъв случай не пръскай с вода с каквото и да е в нея при метални шарнирни връзки, защото ръждясват

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kamus11 написа:няма да е зле всичките да намокриш .......обаче внимателно дткрехни маншон4етата за да влезне при ябалките
Има ена репликапри демонстрация на опасни номера.....деца не правете това в къщи!
Та да перефразирам Колеги!Не слушайте kamus 11 -за да са Ви здрави колите....Ей приятелю-ти чувал ли си,че ПАВ(повърхностно активни вещества) във т.н. калиеви сапуни(популярни под името Веро) имат мощен корозивен ефект....що не пръснеш и малко Белина,па и малко Сода каустик.....ех каква красота ще стане мила майко!А турни накрая и мъничко кислол за подправка...пък после шарнирите можеш да ги мажеш на филия....да ти е сладко
Или как беше казал в един постинг...абе да се пише там нещо!
Аз мисля ,че имаше едно съвсем коректно предупреждение от
Vaskoto 1 ама кой да слуша!
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:kamus11 написа:.......обаче внимателно дткрехни маншон4етата за да влезне при ябалките
Камус, братче, майтапиш ли се?!?!?
Как ще пръскаш с вода в ябълковидни или каквито и да е други съединения??!

Става въпрос за гумени тампони, а не за шарнирни връзки!
Примерно, двата тампона във вътрешната страна на носачите, тампоните на биалетките (ако има такива), тампона на макферсона горе...
В никакъв случай не пръскай с вода с каквото и да е в нея при метални шарнирни връзки, защото ръждясват

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”