Здравейте, колеги,
Смениха ми корминални накрайници и тампони макферсон (на амортисьорите - отгоре) и след ремонта воланът се върти чувствително по-трудно.
Въпросът ми е нормално ли е след смяна да има период, в който въртенето да е по-трудно или да се връщам в сервиза?
Правен е реглаж на предницата. Става въпрос за Голф 4 1.6СР, макар че мисля, че въпросът ми не е много специфичен за модела.
Благодаря предварително за отговорите
Golf IV 1.6SR 2000 г. - Тежък волан след ремонт по предницата
-
- Автомобил: VW T4 1996
- Двигател: AET
- Контакти:
Re: Golf IV 1.6SR 2000 г. - Тежък волан след ремонт по предницата
Не колега не е нормално след ремонт да се върти по трудно:( Нормално е след ремонт да няма хлопане поднасяне тупуркане и пасене на гуми:((
Ако започнат да разтягат локуми в сервиза че докато сработят накрайниците ще е така ... направо смени сервиза.
ПП погледнета нивото на хидравличното масло в казанчето / погледнете и хидропомпата
Ако започнат да разтягат локуми в сервиза че докато сработят накрайниците ще е така ... направо смени сервиза.
ПП погледнета нивото на хидравличното масло в казанчето / погледнете и хидропомпата
Колега, благодаря за мнението.
Днес ходих до сервиза и ми казаха горе-долу това - че предишните,
тъй като са били повредени, са се разхлабили и заради това воланът се е въртял по-лесно.
Днес ходих до сервиза и ми казаха горе-долу това - че предишните,
тъй като са били повредени, са се разхлабили и заради това воланът се е въртял по-лесно.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Може да е по-стегната и обрана предницата,но волана не трябва да е по-труден за въртене.
Според мен е ,че си привикнал по разбитата предница.
Според мен е ,че си привикнал по разбитата предница.
здравей колега може би си решил проблема,ако не си когато са сменяли тампоните на макферсона лагерчетата под тампона сменихали ги,или пък някой пишман майстор дори не ги е сложил.
Здравей, колега machoo, извинявам се, че отговарям след толкова време.
Нямам представа дали са сменили лагерчетата, тъй като не съм бил при майсторите по време на ремонта.
Смятам, че може би колегата xalerrelax има право, тъй като карах още два голфа като моя и не забелязах особена разлика при въртене на волана
Поздрави
Нямам представа дали са сменили лагерчетата, тъй като не съм бил при майсторите по време на ремонта.
Смятам, че може би колегата xalerrelax има право, тъй като карах още два голфа като моя и не забелязах особена разлика при въртене на волана
Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”