та проблема се изразява в това ,че имам пукнатина на стъклото .въпросът ми е как да я залича да не се гледа ,че ме е страх куките да не се заядът.колеги моля дайте своите съвети ,лепенка ли да е ,каква да е и как?
ето и снимки на пукнатината:
нямам застраховка.май единственият вариант е да сложа плътен сенник ,ма ме притеснява че се закрива мн от стъклото и на сфетофар е гадно .
други мнения чакам.мерси за вашите.очаквам да пишат колеги които са изобретателни и имат добра идея за прикриването.
бате като гледам шуплата е много голяма иначе бих ти препоръчал да отидеш в ст.град .....там един чичи ги прави....пога да ти обясня кадее взима м)у 20 и 50лв
за сега ще рискувам и ще сложа сенник ,а по нататък ще купя ново.мерси за всички мнения.аиде черпа по една виртуална биричка ,а за тези които не пият ще са на .като сложа сенника ще постна снимки за да видите как е станало.знам че повечето ще кажат че греша ,но парата е проблема.още веднъж мерси на всички отзовали се
kamus11 написа:бате като гледам шуплата е много голяма иначе бих ти препоръчал да отидеш в ст.град .....там един чичи ги прави....пога да ти обясня кадее взима м)у 20 и 50лв
и то доста добре ги прави.....провери....големичка е шуплата,но може и да стане(докато не се е разширила още)
Правилното решение е ново стъкло. Но ако имаш нерви вземи един дървен чукан /от хаванче например или си направи такъв/. Слагаш накрая шкурка и почваш да въртиш в дупката. Шкурката трябва да е дребна. Само внимавай да не пробиеш средния слой. Този между двете стъкла. В някои магазини се продава една шлаиф паста за стъкла на GSM-и.За полиране.Стува 4.80. Полираш пълниш с топъл прозрачен силикон и си готов. Ако е голяма дупката сложи малко лепило за д ане се напука радиално.За малки пукнатини става.За големи не съм пробвал.