голф 4 1.6 акл прочитане на пин код
голф 4 1.6 акл прочитане на пин код
здравейте колеги проблема който имам е следният.имам ваг тахо 5.0 опитвам се да извлека пин кода на имобилайзера.свързвам се с таблото което е мотометер след което ми иска пин код или да сканира за такъв ако нямам,давам му да сканира и така няколко часа и накрая ми изписва грешка и прекъсва.ако някой може дапомогне или да даде линк към такава тема ще съм благодарен.....прабвам и с кан командер 5.5 пак греда..
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: голф 4 1.6 акл прочитане на пин код
Кан командер 1.4 фулл ще ти свърши работа
Тоя 5.5 го дават за по нови коли 

благодаря колега,имам и софта на командер 1.4 но нямам кабел.а за тахото нещо да знае някой,и той ли трябва да е друга версия.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Ми аз имам тахо 2.2 със софт 2.5
Служи ми много вярно вече 4 години,само му смених втори USB кабел....такава употреба!
Прати таблото,ще ти изкарам кода. :)
Според мен връзката се разпада!Иначе ми е сканирало и 4-5 часа :)
За това чипа долу,на програматора и става за 2 мин. ако знаеш къде е кода! :)
А той е точно след серииният номер на таблото при мотометър,само че това в софтуера на таблото не на бележката която е залепена на километража!
Служи ми много вярно вече 4 години,само му смених втори USB кабел....такава употреба!
Прати таблото,ще ти изкарам кода. :)
Според мен връзката се разпада!Иначе ми е сканирало и 4-5 часа :)
За това чипа долу,на програматора и става за 2 мин. ако знаеш къде е кода! :)
А той е точно след серииният номер на таблото при мотометър,само че това в софтуера на таблото не на бележката която е залепена на километража!
- megatronS
- VW експерт
- Автомобил: Space Shuttle
- Двигател:
Направи си ъпдейт с най-новите драйвери за USB на компютъра и пробвай пак. С командер 1.4 или 3.0 става четенето на тези табла, с версия 5.5, няма как да стане. Ако не може да ти генерира кода отново, но ти дава да прочетеш съдържанието на паметта, тогава означава, че има софтуерен бъг при алгоритъма за намиране на пин кода, тоест в кои адреси се намира. Прочети и запиши само съдържанието на паметта и ми я изпрати и ще ти кажа пин кода. Ако не ти дава да прочетеш съдържанието и на паметта, тогава се прочита паметта при демонтаж на километража, или се прави една доработка в самия километраж, за да няма този проблем.
благодаря колеги.за момента нямам възможност да сваля таблото защото колата ми трябва.имам и въпрос можели с кабела на командер 5.5 да работи с друг софт на командера.да не се бъгне кабела.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”