Колата е Голф 3 снощи ми светна лампата на еърбега и не иска да изгасне, само при запален дв. разбира се! Каква може да е вероятната причина за това?
Благодаря!
Светна ми лампата на еърбега - Горф 3!!!
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Светна ми лампата на еърбега - Горф 3!!!
nikigada написа:Колата е Голф 3 снощи ми светна лампата на еърбега и не иска да изгасне, само при запален дв. разбира се! Каква може да е вероятната причина за това?
Благодаря!
най-вероятно някъде някои куплонг е прекъснал контакта (дори и за малко) и оттам дава грешка... имах същия проблем... под седалките има такива куплонзи... някой път като местиш седалката или ако минеш през дупка понякога става грешка... отиваш на диагностика и компютъра ще покаже какво е станало и ще ти изчистят грешката... препоръчвам ти ваското1... [url]http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022 успех[/url]
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
абе момци и аз от снощи му ям главата с тоя еърбег на голфа! претамецирах си воланчето ам вчера следобяд от бързане го врътнах и застана по неправилен начин и неможех да си гледам уредите.Лампата на еърбега си светеше нормално проверява си го и "щрак" изгасва,но снощи след като си настроих както трябва нещата не спря да свети.
притесняват ме 2 неща:
1.Лентовия кабел да е прекъснат
2.Еърбега да се е прецакал.
А каде колегата казва за изчистването на грешката също е възможно,но при прекъсване на акумулатора повечето грешки се трият снощи направих това,а тая грешка не се изстри.
В други ден ще си мина едно ваг-комче и ще пиша пак какво е станало!
П.П. незнам за какви куплунзи говорите под седалките тва е голф 3 не голф 4!!! ние нямаме еър бег и на седалките няма такова нещо.Бъркате се!
поздрави

притесняват ме 2 неща:
1.Лентовия кабел да е прекъснат
2.Еърбега да се е прецакал.
А каде колегата казва за изчистването на грешката също е възможно,но при прекъсване на акумулатора повечето грешки се трият снощи направих това,а тая грешка не се изстри.
В други ден ще си мина едно ваг-комче и ще пиша пак какво е станало!
П.П. незнам за какви куплунзи говорите под седалките тва е голф 3 не голф 4!!! ние нямаме еър бег и на седалките няма такова нещо.Бъркате се!
поздрави
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
на един приятел отвреме на време му пресветва6е тази лампа и на една бензиностанция като дал на контакт и се разпънал предния десен този до 6офиора колата бе6е мерцедес Е класа 95-та
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”