Имам няколко проблема заради които пиша тук, интересно ми е да чуя мнения по въпроса тъй като не съм много запознат.
Та първия е: колата пали понякога много измъчено, дори не пали понякога и се налага да пробвам пак.
Втория е: играещи обороти тук да вметна, че това го забелязах при работа на газ, след време и на бензин но в пъти по слабо. примерно колата от място е 850-900 а сега дори пада до 500-1200.
Третия е не толкова проблем доколкото въпрос а той е: Газовото е на ланди рензо и прехвърля на газ трудно, трябва да се покарат 5-10 км да превключи. От сервиз ми казаха, че му е време за смяна, но за момента направиха 1-2 неща доколкото разбрах премахнаха т.нар. самодиагностика и ако не прехвърли на газ директно се изкючва колата, докато преди просто връщаше не бензин. Та да не би от това да се е получил този проблем с играещите обороти, както казах първо го забелязах като колата работеше на газ.
От единствения оторизиран сервиз ми казаха, че смяна на компютър и консумативи е 650 лв, но можело да изкара още