Здравеите прияатели.Искам да ми кажете дали е нормално след като излязох от колата и заключих вратите и след две минути ми се включи перката.Благодаряа.
mod edit: vasstop
Г3 - включва перката на радиатора след изгасен двигател?
- FreAk
- Автомобил:
- Двигател:
по-принцип е нормално
ама чак след 2 мин
когато двигателя е загрял и работи, водата циркулира и охлажда, но когато се загаси не работи водната помпа и се вдига температурата, затова е нормално да се включи перката
ама чак след 2 мин

когато двигателя е загрял и работи, водата циркулира и охлажда, но когато се загаси не работи водната помпа и се вдига температурата, затова е нормално да се включи перката
Последна промяна от FreAk на Пет 11 май 2007 14:16, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
hdjfmr написа:Прияатели днес след 5 минути като загасих двигателя ми се включи перката.Това нормално ли е.
Абе колега ти да не седиш с хронометър до колата? вчера 2 днес 5 а утре ? Нормално е колта загрява спираш гасиш няма охлаждане на радиатора му става топло датчика сработва и кво става перката се включва

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Не е проблем, после след колко време спира? Ако работи до 30-40 сек. и спре - вс. е наред. На слънце в горещ ден може и маалко по-дълго.
П.П. Спри на място и изчакай да пусне перката без да гасиш ДВГ и съответно - после пак да спре - значи вс. е О.К. Въпреки, че като угасиш е възможно пак да тръгне...
П.П. Спри на място и изчакай да пусне перката без да гасиш ДВГ и съответно - после пак да спре - значи вс. е О.К. Въпреки, че като угасиш е възможно пак да тръгне...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”