Ламбда сонда Голф3 GTI 16V ABF
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Ламбда сонда Голф3 GTI 16V ABF
Здравейте колеги, интересува ме колко е цената на ламбда сондата за Голф 3 GTI 16V 95 година, код на двигателя ABF. Няма как да проверя по магазините, а колата се кара, и сондата е за смяна, и колко евентуално ще струва ремонта/смяната. По принцип мога да си я сменя сам и за 30 мин ще съм готов но......... няма начин.

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Ламбда сонда Голф3 GTI 16V ABF
Това са цени на първо четене да се ориентираш колега.Ценното е че са снимани вариантите им.Ако търсиш оригинална ще се наложи търсене по номер в Bosch Automotive примерно.Не работя в магазина от линка.Ако модераторите счетат че поста ми е некоректен моля да ме коригират. http://www.merkury-bg.biz/Lambda_sondi.htm
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за информацията колега. Нещо някой друг да има в предвид? ЪЪЪ с колко кабеле беше на ABF-а, че май съм забравил. Нещо ми се върти из главата, че е с повече от два, ама три ли бяха четери ли??????

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
С 4 кабела е но не е лошо да отвориш капака за по сигурно.И смяната не е толкова лесна трябва да внимаваш да не се скъса сондата докато я развиваш,че става доста интересно тогава и някои са с преходна букса за свързване на кабелите които не винаги отговарят по цветове.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”