проблем с таблото
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с таблото
от 2 дена ми се случи следното,часовника на таблото и километража се зануляват сами и по някога в движение някои знае ли на какво може да се далжи това имал ли е такива проблеми.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,може да ти е от евентуална полза и тази тема:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39184&highlight=
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Kолеги блг за темите които сте ми пратили.При мен взе да го прави доста често примигва ми лампата за водата и лампата за масло ,оборотомера и километража играят и се занулява часовника и километрите които аз съм занулил за да си засека колко километра минавам.Може ли колегите които са имали този проблем да кажат ка са го решили.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Какво стана при теб оправили проблема.da6o_amvr написа:Колега,може да ти е от евентуална полза и тази тема:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39184&highlight=
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не разбрах проблема дали е решен но: Километража и часовника са на таблото. Което има една голяма букса отзад.И като се свали това табло на практика в него няма напрежение.След това обаче като се сложи отново показанията се пазят. Значи няма как проблема да е извън това табло.Даже и да пркъсва захранването памета е енерго независима.Остава пробелма да е вътре в него.Или механично притискане на бутона, или късо или друго, но е от самото табло.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Прав си но ще ти кажа какво става на практика,часовника и таблото няма никакви проблеми когато колата стои на място или се движи на прав очастък.Та значи шайбата на климатика е разбита и когато се движи ремъка през нея на неравност ама само на неравност играе всичко по таблото тоест колата дава индикация че е изгаснала а на практика не е така получава се неравномерно движение на ремъка.TOKAMAK_SS написа:Не разбрах проблема дали е решен но: Километража и часовника са на таблото. Което има една голяма букса отзад.И като се свали това табло на практика в него няма напрежение.След това обаче като се сложи отново показанията се пазят. Значи няма как проблема да е извън това табло.Даже и да пркъсва захранването памета е енерго независима.Остава пробелма да е вътре в него.Или механично притискане на бутона, или късо или друго, но е от самото табло.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”