проблем с таблото

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

проблем с таблото

Мнениеот batslav » Чет 03 май 2007 21:53

от 2 дена ми се случи следното,часовника на таблото и километража се зануляват сами и по някога в движение някои знае ли на какво може да се далжи това имал ли е такива проблеми.

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 04 май 2007 10:28

Братле, а другите тоци прекъсват ли ти - фарове, радио и пр... Ако е така според мен търси проблема около акумулатора. Успех 8)

чакала
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот чакала » Пет 04 май 2007 13:10

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%E0%ED%E5
и най- вече виж мнението на Варбона :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 04 май 2007 17:49

Колега,може да ти е от евентуална полза и тази тема:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39184&highlight=

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пет 04 май 2007 22:37

mania написа:Братле, а другите тоци прекъсват ли ти - фарове, радио и пр... Ако е така според мен търси проблема около акумулатора. Успех 8)

:да:

Потребителски аватар
s5501na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s5501na » Пет 04 май 2007 23:03

Колеги ,а да се бъзика БУШОН?При мен това беше проблема с часовника ,плафончето и централното-беше счупила пластинката на бушона на две части и ту контактува ту не!
Поздрави :idea:

Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот batslav » Вто 08 май 2007 20:56

Kолеги блг за темите които сте ми пратили.При мен взе да го прави доста често примигва ми лампата за водата и лампата за масло ,оборотомера и километража играят и се занулява часовника и километрите които аз съм занулил за да си засека колко километра минавам.Може ли колегите които са имали този проблем да кажат ка са го решили.

Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот batslav » Вто 08 май 2007 21:02

da6o_amvr написа:Колега,може да ти е от евентуална полза и тази тема:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39184&highlight=
Какво стана при теб оправили проблема.

Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот batslav » Пет 11 май 2007 13:29

Намеран проблема,не е в алтернатора или в предпазител,оказа се климатроника и по точно компресора.

TOKAMAK_SS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TOKAMAK_SS » Съб 12 май 2007 21:50

Не разбрах проблема дали е решен но: Километража и часовника са на таблото. Което има една голяма букса отзад.И като се свали това табло на практика в него няма напрежение.След това обаче като се сложи отново показанията се пазят. Значи няма как проблема да е извън това табло.Даже и да пркъсва захранването памета е енерго независима.Остава пробелма да е вътре в него.Или механично притискане на бутона, или късо или друго, но е от самото табло.

Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот batslav » Нед 13 май 2007 7:47

TOKAMAK_SS написа:Не разбрах проблема дали е решен но: Километража и часовника са на таблото. Което има една голяма букса отзад.И като се свали това табло на практика в него няма напрежение.След това обаче като се сложи отново показанията се пазят. Значи няма как проблема да е извън това табло.Даже и да пркъсва захранването памета е енерго независима.Остава пробелма да е вътре в него.Или механично притискане на бутона, или късо или друго, но е от самото табло.
Прав си но ще ти кажа какво става на практика,часовника и таблото няма никакви проблеми когато колата стои на място или се движи на прав очастък.Та значи шайбата на климатика е разбита и когато се движи ремъка през нея на неравност ама само на неравност играе всичко по таблото тоест колата дава индикация че е изгаснала а на практика не е така получава се неравномерно движение на ремъка.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”