искам да си купя Голф 4 какво да гледам
искам да си купя Голф 4 какво да гледам
имам няколко вупроса какжо трябва да се гледа като се купува голф 4.И около колко пари излиза негожото облсужбане.
- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
колега преди 20 дена бях в бургас
1 колата да не е от бургас- цените са страшно завишени независимо от вида им -огледай се в мобиле.бг
2.или собственика да ти е приятел или използвай търсачката на сайта за да получиш отговор на питането си
3 късмет
4 заобслужването - пак има добре анписана тема- модел , екстри и т.н.
1 колата да не е от бургас- цените са страшно завишени независимо от вида им -огледай се в мобиле.бг
2.или собственика да ти е приятел или използвай търсачката на сайта за да получиш отговор на питането си
3 късмет
4 заобслужването - пак има добре анписана тема- модел , екстри и т.н.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Милен е прав, с едно допълнение - в Плевен е същото...
Колега, 1-во - добре дошъл! Прочети написаното из форума за покупка на автомобил 2-ра употреба. Търси читав /и без удари/, грамотно обслужван екземпляр, по възможност без 1.4 бенз. - слабоват е за това купе и без най-мощните изпълнения - за нас са екзотика и са неприятни за поддръжка в БГ. Поддръжката на Г4, Бора, Леон, Октавия /за съжаление/ е доста по-скъпа от на Г3 /примерно/ - някои неща са по-скъпи не в %, а в пъти... Но /най-често/ си струва! При възможност /финансова.../ избягвай и екземплярите, произведени /независимо кога са регистрирани!/ през първата година-две от производството... Успех и късмет! Да се похвалиш после!

Колега, 1-во - добре дошъл! Прочети написаното из форума за покупка на автомобил 2-ра употреба. Търси читав /и без удари/, грамотно обслужван екземпляр, по възможност без 1.4 бенз. - слабоват е за това купе и без най-мощните изпълнения - за нас са екзотика и са неприятни за поддръжка в БГ. Поддръжката на Г4, Бора, Леон, Октавия /за съжаление/ е доста по-скъпа от на Г3 /примерно/ - някои неща са по-скъпи не в %, а в пъти... Но /най-често/ си струва! При възможност /финансова.../ избягвай и екземплярите, произведени /независимо кога са регистрирани!/ през първата година-две от производството... Успех и късмет! Да се похвалиш после!
Здравей колега и добре дошъл във форума! Тъй като и аз карам Голф 4 1.4 16в 1999г. съм страхотно доволен независимо от дребните дефекти които дава по някога.Самият аз незная дали има автомобил ,който да не дава дефекти,та ние хората не сме съвършенни!Има по-скъпа подръжка от Г3 ,но е нива над него.Не слушай никой ,кой модел да избереш!!! Жена и кола както се уцели!?!?!Успех в покупката!!!
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
ids59 написа:Здравей колега и добре дошъл във форума! Тъй като и аз карам Голф 4 1.4 16в 1999г. съм страхотно доволен независимо от дребните дефекти които дава по някога.Самият аз незная дали има автомобил ,който да не дава дефекти,та ние хората не сме съвършенни!Има по-скъпа подръжка от Г3 ,но е нива над него.Не слушай никой ,кой модел да избереш!!! Жена и кола както се уцели!?!?!Успех в покупката!!!
И аз съм доволен от моя 1,4 въпреки че го имам от 1000км.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd написа:ids59 написа:Здравей колега и добре дошъл във форума! Тъй като и аз карам Голф 4 1.4 16в 1999г. съм страхотно доволен независимо от дребните дефекти които дава по някога.Самият аз незная дали има автомобил ,който да не дава дефекти,та ние хората не сме съвършенни!Има по-скъпа подръжка от Г3 ,но е нива над него.Не слушай никой ,кой модел да избереш!!! Жена и кола както се уцели!?!?!Успех в покупката!!!
И аз съм доволен от моя 1,4 въпреки че го имам от 1000км.Мисля че е добра кола.
и аз се присъединявам към вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......а както казва колегата "ids59"....кола на старо,си е чист късмет.....независимо от кубатурата и мощността(което е въпрос на лични предпочитания),важното е как е била карана и поддържана колата и как ти самия ще я поддържаш занапред.....успех и от мен!!!
- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=6559
Отнася се за всички автомобили.
тази е най добрата статия но не винаги сайта им работи - пробваш пак след 20 мин и е ок
независимо от всичко изписано най добре е да вземеш с теб човек който разбира или авто механик ,електрончик, после на стенд за съосие и двг тестер
после вадиш пари за почерпка
късмет
Отнася се за всички автомобили.
тази е най добрата статия но не винаги сайта им работи - пробваш пак след 20 мин и е ок
независимо от всичко изписано най добре е да вземеш с теб човек който разбира или авто механик ,електрончик, после на стенд за съосие и двг тестер
после вадиш пари за почерпка
късмет
- pacho_89
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
kokovas написа:leonardo_vd написа:ids59 написа:Здравей колега и добре дошъл във форума! Тъй като и аз карам Голф 4 1.4 16в 1999г. съм страхотно доволен независимо от дребните дефекти които дава по някога.Самият аз незная дали има автомобил ,който да не дава дефекти,та ние хората не сме съвършенни!Има по-скъпа подръжка от Г3 ,но е нива над него.Не слушай никой ,кой модел да избереш!!! Жена и кола както се уцели!?!?!Успех в покупката!!!
И аз съм доволен от моя 1,4 въпреки че го имам от 1000км.Мисля че е добра кола.
и аз се присъединявам към вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......а както казва колегата "ids59"....кола на старо,си е чист късмет.....независимо от кубатурата и мощността(което е въпрос на лични предпочитания),важното е как е била карана и поддържана колата и как ти самия ще я поддържаш занапред.....успех и от мен!!!
и аз сам с вас мом4ета аз си взех преди 2 седмици такав голф,много хора ми казваха да не го взимам и хиляда глупости ми надранкаха ама аз не слу6ам никои взех си го и за сега сам доволен е да малко е рани4ко да давам оценка само 2 седмици са минали но аз мисля 4е голфа няма да ми прави проблеми взех го от свестни хора които нито са го ра4кали и отгоре на това са го подаржали с наи скапите и хубави не6та за такава ма6ина каквато е голф 4

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”