Помогнете,проблем с 15'' джанти golf2
- GTivan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помогнете,проблем с 15'' джанти golf2
Хи на всички. Имам следния проблем и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете да го разреша. Купих си лети джанти 15" BORBET за голфчето (2GTI със червени прожини). Всичко хубаво но много опират по калниците. Дайте идеи как да се справя с това, дали може да се повдигне с 1-2 см. Чувал съм за разни подложки но не знам дали ще има ефект. 10Х предварително.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
gti написа:Трябва да подгънеш или изрежеш вътрешния ръб на веждата.Имах снимка някъде ще потърся и ще я пусна
при мен от едната страна така опираше ама много малко а от другата страна си влизаше гумата като пич под калника
и хванах с един крик опрях го вътре като подложих трупче и другата му част на подгъвката и си разДух малко калника че не мисе режеше подгъвката на калника (веждата) , неуспях да напукам боята само си откъснах веждата но я оправих с силикон сега е пушка

на точно този калник си личи как е рязан и сменян

п.с внимавай ... аз доста се чудих дали да действам с крика и руската отверка !

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
РЕ
Един съвет от мене недей да слагаш подложки на пружините има опастност да се спукат пружините 

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Аз на моита сам с ниски (спортни) пружини и амортесиори Джантите са ми с ЕТ 25 гумите са ми 195/50/15 и не ми опира никаде ...на теб как ти опира 4ак в подкалника
незнам ... пружините спортни ли са наистина или ти си ги правил 4ервени и си си играл с флекса ?

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пробваи тва
http://www.pajalle.com/howto.php?id=003&lang=en малко снимки да резне6 веждите
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GTivan написа:Ами мисля, че това е цвета с които са излезнали от завода (червен), а за флекса ще погледна на пружината кой е производителя и ще ги питам може и те да са си играли да ги скъсяват:lol:
Дай все пак да се срещнем та да видя къде е разликата, защо на мен опират а на теб не..
Ми ние хубаво ше се срещнем,но проблема е 4е аз само понеделник и вторник сам в Софиа ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”