Golf 3 1.6 AFT 1997 г - Проблем с ABS модула на спирачките?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
rummen2
Автомобил: VW GOLF GT
Двигател: 1.6 AFT 1997

Golf 3 1.6 AFT 1997 г - Проблем с ABS модула на спирачките?

Мнениеот rummen2 » Чет 13 юли 2017 20:26

Привет колеги Получи ми се следния проблем със спирачките Отидох да минавам тазгодишния ГТП и служителят ме информира, че предно дясно колело изобщо не държи и маркучитте ми били за смяна. Съответно аз реших да взема мерки като смятах, че като заменя маркучите ще оправим проблема но уви Така да кажа само че имах от преди проблем с АВS модула но не и със спирачки просто не работеше но колата си спира всичко беше ОК Сега какво се указа Купих спирачни маркучи 1 литър течност да я заменя и нови предни дискове -все пак са спирачки При смяната на маркучите сеполучи дилема на предно дясно колело не достига течност до спирачния апарат и проблема е в ABS Mодула Просто развихме тръбичката на предно дясно направо горе на модула -не пуска течност Ще помоля колеги които са се сблъсквали с такъв проблем имат решение или некво инфо за хидро модула да пишат Аз се рових в нета но не намерих нещо да си обясня проблема Благодарство предварително :th_up :th_up :th_up :love.vwclub

Потребителски аватар
voodoo1101
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0-2E

Re: Проблем спирачки golf 3 1.6 aft 1997г

Мнениеот voodoo1101 » Пет 14 юли 2017 10:51

Същото се случи и при мен преди 2-3 години,но на предно ляво колело.Реших проблема като смених целия абс :th_up

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”