хидравлични повдигачи
-
- Автомобил:
- Двигател:
хидравлични повдигачи
Здравейте пичове! Карам голф 1992 г. 1,8 АБС мотор, преди около два месеца смених повдигачите смених маслото с кастрол магнатек никакъв проблем до вчера. Карах доста градско и колата загря включи си перката падна температурата всичко ок. Преди да я вкарам в гаража понеже я оставям да работи до като отворя пак вдигна температура и повдигачите(повдигача) започнаха да се чуват как чукат не силно но се чуват все едно с игличка по ламарина. Днес същата работа, а интересно че до като е студена не се чува нищо. Моля за мнения! А в маслото сложих една добавка руска реметал казаха ми че било хубаво за профилактика!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: хидравлични повдигачи
kucy_4 написа:Здравейте пичове! Карам голф 1992 г. 1,8 АБС мотор, преди около два месеца смених повдигачите смених маслото с кастрол магнатек никакъв проблем до вчера. Карах доста градско и колата загря включи си перката падна температурата всичко ок. Преди да я вкарам в гаража понеже я оставям да работи до като отворя пак вдигна температура и повдигачите(повдигача) започнаха да се чуват как чукат не силно но се чуват все едно с игличка по ламарина. Днес същата работа, а интересно че до като е студена не се чува нищо. Моля за мнения! А в маслото сложих една добавка руска реметал казаха ми че било хубаво за профилактика!
Първо - сигурен ли си,че е повдигач??Като игличка на ламарина се чува дюзата ако си на газ.
Второ ти луд ли си да слагаш каквото и да е руско по колата си и особено т.н. подобрители!!!
Аз на твое място бих извърлили незабавно маслото с присъдката и бих налял ново.....и бягай от всичко руско!Там понятието стандарт и качествен контрол са имагинерни величини.........
- RS-Racing
- Автомобил:
- Двигател:
мм
ще ти кажа маслото ти е менте има канали на тях тесе запушват изваждат се повдигачите и измиваш или с бензин или с нафта (няма значение) на мене ми е се случвало сащтото на голфа нее голям проблема само сваляш разпределителния вал и ги вадиш и ги изчистваш
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Звукът от чукащи хидравлични повдигачи не е като чукане на игла в ламарина .По-скоро шумът прилича на работа на дизелов агрегат.
Колегата или не дава точно описание на шума или е нещо друго.....лично мнение разбира се....може и да греша
Колегата или не дава точно описание на шума или е нещо друго.....лично мнение разбира се....може и да греша
Последна промяна от joker на Съб 19 май 2007 15:33, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”