Добър вечер на всички колеги.
Проблема до някъде го реших сам с този комфорт модул.
Не работеха централното от дистанционното- защото патрониците са блокирани и на шофиорската и на пасажерската врата.... Ел.прозорците, регулирането на страничните огледала, всичките плафони в колата...
Но смених 14 или 17 бушон 10А и плафоните тръгнаха.
Свалил комфорт модула, презапоих му и на двата конектора пиновете даже и на трите релета пиновете, тръгнаха и Ел.прозорците и страничните огледала.
Сега сте вие кажете как да процедира на там?
Кажете как да подкарам дистанционното да тръгне?
Сложихме и чисто нова батерия, не помогна..
Утре ще видя и номера на дистанционното, да не са различни Mhz...
Комфорт Модула е с номер 1J0 959 799 AH
Имам и Vag Com. Като влезна в Engine и после на
35 канал не ми разпознава модула.
Като пробвам на 46 влиза, после на coding - next - software coding 04097.
Комфорт модул Golf 4
- iliqn93
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AGU 150Hp 1997
Re: Комфорт модул Golf 4
Колеги номерът на ключа е 1J0 959 753 N и пише че е на 434 Mhz.
Никъде не мога да открияна на колко Mhz работи комфорт модул с номер
1J0 959 799 AH и дали поддържа това дистанционно...?
Никъде не мога да открияна на колко Mhz работи комфорт модул с номер
1J0 959 799 AH и дали поддържа това дистанционно...?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше комбинация , единия ключ на контанкт , а с другия се заключваше и отключваше по няколко пъти от ключалката или от багажника.
- iliqn93
Няма да стане, защото патрониците на вратите са залепени освен да пробвам от багажника...
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Можеш да си обучиш дистанционното и през vcds. 

- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AFN 1997
iliqn93 написа:Няма да стане, защото патрониците на вратите са залепени освен да пробвам от багажника...
Можеш да демонтираш шофьорската дръжка и да действаш с плоска отвертка.
- iliqn93
Колеги оправих се, адаптирах дистанционното.
Колеги ключ с номер 1J0 959 753 N и комфорт модул с номер 1J0 959 799 AH са съвестими.
Ще напиша как го оправих аз, и дано в бъдеще ако на някои му потрябва да му помогне.
Стъпка 1 --> Влизате в 46 канал Central Conv, 46 канал мисля че е за ел.прозорци а 35 канал е за ръчка на прозорците.
Стъпка 2 --> След това избирате Adaptation.
Стъпка 3 --> На Channel трябва по подразбиране да е " 00" и цъкате Read след това Save и ви пита дали сте сигурни че искате да запазите конфигурацията на дистанционно With WSC: 12345 , давате Yes.
Стъпка 4 --> Отивате на Channel 01 , и на " New value " пишете колко дистанционни ще обучавате, давате "Test" после "Save".После пак ви пита дали сте сигурни че искате да запазите конфигурацията на дистанционно With WSC: 12345 , давате Yes.
Стъпка 5 --> Натискате на дистанционното копчето да заключи и трябва да чуете клаксона на колата !!! Или ако сте посочили на стъпка 4 в полето " New Value " повече устроиства трябва едно след друго да натиснете бутона за заключване и след всяко натискане на бутона на различните дистанционни трябва да чуете клаксон .
Стъпка 6 --> Натискаме " Done, Go Bake "
Стъпка 7 --> Натискаме " Close Controller , Go Bake "
И ако всичко е ок , честито вече си имате обучено дистанционно :)
Дано да съм бил полезен. Аз съм бил заблавил да направя стъпка 3 , затова не стана чвера.
И днес се сетих и го адаптивах

Колеги ключ с номер 1J0 959 753 N и комфорт модул с номер 1J0 959 799 AH са съвестими.
Ще напиша как го оправих аз, и дано в бъдеще ако на някои му потрябва да му помогне.
Стъпка 1 --> Влизате в 46 канал Central Conv, 46 канал мисля че е за ел.прозорци а 35 канал е за ръчка на прозорците.
Стъпка 2 --> След това избирате Adaptation.
Стъпка 3 --> На Channel трябва по подразбиране да е " 00" и цъкате Read след това Save и ви пита дали сте сигурни че искате да запазите конфигурацията на дистанционно With WSC: 12345 , давате Yes.
Стъпка 4 --> Отивате на Channel 01 , и на " New value " пишете колко дистанционни ще обучавате, давате "Test" после "Save".После пак ви пита дали сте сигурни че искате да запазите конфигурацията на дистанционно With WSC: 12345 , давате Yes.
Стъпка 5 --> Натискате на дистанционното копчето да заключи и трябва да чуете клаксона на колата !!! Или ако сте посочили на стъпка 4 в полето " New Value " повече устроиства трябва едно след друго да натиснете бутона за заключване и след всяко натискане на бутона на различните дистанционни трябва да чуете клаксон .
Стъпка 6 --> Натискаме " Done, Go Bake "
Стъпка 7 --> Натискаме " Close Controller , Go Bake "
И ако всичко е ок , честито вече си имате обучено дистанционно :)
Дано да съм бил полезен. Аз съм бил заблавил да направя стъпка 3 , затова не стана чвера.
И днес се сетих и го адаптивах

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Ето и нагледно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”