Имам голф 3 дизел от 1995 . Много сум доволен. Мисля да си купувам нова кола и едната на която съм се спрял е Голф 4 ТДИ .Заслужава ли си и толкова ли е добра като троиката. Като търсе такава какво да проверявам дали не е наред кое се разваля най много
[size=9][color=red]заглавието. mod edit: Vlad777[/color][/size]
запитване за Голф 4 ТДИ. Заслужава ли си?
-
- Автомобил: Golf V 1_6 fsi
- Двигател: 2004
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз пък мисля че не си заслужава особенно ако си копуваш къвто и да е Г4 за някой лев отгоре.Казвам ти го не щото карам Г3 ,а щото смених Г2 с Г3.Разлика естествено има Г4 е по-добър в сяко едно отношение от Г3.Въпроса е дали си заслужава парите отгоре-а те не са малко за покупка ,данъци ,гуми и т.н.Виж ако си копуваш Г4 ТДИ ГТИ с подлакътник,климатрионик и евентуално кожа тва е друга бира ама и тогава си приготви суми над 13к.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Разлика естествено има Г4 е по-добър в сяко едно отношение от Г3.Въпроса е дали си заслужава парите отгоре-а те не са малко за покупка ,данъци ,гуми и т.н.
Защо ти за твойта тройка не плащаш ли данъци и без гуми ли я караш. Говориш абсолютни глупости. Единственото по-скъпо нещо е каското, но плюсовете са много. Така че пича ако има пари да купува.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Купувай я.
Здраврйте на всички.
Абе аз много съм зарибен и след една две годинки като завършвам даскалото се надявам да се кефя с Г4.Според мене е много хубава и здрава кола.Гледах че някой във форума беше писал че имали много слабо окачване и по нашите пътища се е трошала.Но според мен не е така.Ако имаш пари купувай я.Е по скъпа е от Г3 но щом имаш пари да слагаш гуми на нея ще имаш и за Г4.И аз също искам да попитам притежателите на Г4 какви проблеми имат с нея.Некакви дефекти.Ае чао на сички.И Човече дано сполучищ с покупката.Но не е важно дали е с дефекти по колата важното е да я пазиш и тогава няма да имаш проблем.Чаоооооооооо.

Абе аз много съм зарибен и след една две годинки като завършвам даскалото се надявам да се кефя с Г4.Според мене е много хубава и здрава кола.Гледах че някой във форума беше писал че имали много слабо окачване и по нашите пътища се е трошала.Но според мен не е така.Ако имаш пари купувай я.Е по скъпа е от Г3 но щом имаш пари да слагаш гуми на нея ще имаш и за Г4.И аз също искам да попитам притежателите на Г4 какви проблеми имат с нея.Некакви дефекти.Ае чао на сички.И Човече дано сполучищ с покупката.Но не е важно дали е с дефекти по колата важното е да я пазиш и тогава няма да имаш проблем.Чаоооооооооо.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
leonardo_vd написа:Rabbit_TDI написа:Разлика естествено има Г4 е по-добър в сяко едно отношение от Г3.Въпроса е дали си заслужава парите отгоре-а те не са малко за покупка ,данъци ,гуми и т.н.
Защо ти за твойта тройка не плащаш ли данъци и без гуми ли я караш. Говориш абсолютни глупости. Единственото по-скъпо нещо е каското, но плюсовете са много. Така че пича ако има пари да купува.
Данъци за по-мощна кола,пари за по-големи гуми и т.н.Никаде не съм казал че има фрапираща разлика

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
leonardo_vd написа:Rabbit_TDI написа:Разлика естествено има Г4 е по-добър в сяко едно отношение от Г3.Въпроса е дали си заслужава парите отгоре-а те не са малко за покупка ,данъци ,гуми и т.н.
ИЗВИНИ МЕ но неумните неща ги говориш точно ти.
Колегата е дал най точното и най-обективно описание на ситуацията....а ако на теб не ти харесва кажи своите аргументи
А за да изглеждам за теб и аз глупак ще ти кажа моето мнение...
ако имаш толкова пари да ги дадеш за купуване и поддържане на Г-4,по добре си купи Ауди защото според мен Г-4 е по цени доста се доближава да малките класове Ауди,но по комфорт им отстъпва...купуваш нещо доста по-скъпо от Г-3 и по некомфортно от Ауди...Всеки си прави сметката...
Аз обичам спартанския тип коли -издръжливи,лесни и евтини за поддръжка,без излишен лукс(за съжаление г-3 е последният от тази марка отговарящ на това)...други харесват друго.....Въпрос на избор...но не и на глупости както казваш ти!!!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Изпаднахте в ебаси и тъпата полемика
Човека казва че ще си купува нова кола и си е доволен от Г3 ,някой да се сеща за алтернатива на Г4 дето ако я вземе ще е по-доволен ?? Естествено може и А3 което си е същата механика в друга опаковка,но не знам защо все се връщате на "старите и прости коли" като той такава си има и иска да я сменя !

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Купувай я.
[quote="DTS-GOLF 4"]Здраврйте на всички.
Абе аз много съм зарибен и след една две годинки като завършвам даскалото се надявам да се кефя с Г4.Според мене е много хубава и здрава кола.Гледах че някой във форума беше писал че имали много слабо окачване и по нашите пътища се е трошала.Но според мен не е така.Ако имаш пари купувай я.Е по скъпа е от Г3 но щом имаш пари да слагаш гуми на нея ще имаш и за Г4.И аз също искам да попитам притежателите на Г4 какви проблеми имат с нея.Некакви дефекти.Ае чао на сички.И Човече дано сполучищ с покупката.Но не е важно дали е с дефекти по колата важното е да я пазиш и тогава няма да имаш проблем.Чаоооооооооо.[
слабо е окачването в славнение с голф-2.....но в сравнение с други коли от същото поколение,не е слабо

Абе аз много съм зарибен и след една две годинки като завършвам даскалото се надявам да се кефя с Г4.Според мене е много хубава и здрава кола.Гледах че някой във форума беше писал че имали много слабо окачване и по нашите пътища се е трошала.Но според мен не е така.Ако имаш пари купувай я.Е по скъпа е от Г3 но щом имаш пари да слагаш гуми на нея ще имаш и за Г4.И аз също искам да попитам притежателите на Г4 какви проблеми имат с нея.Некакви дефекти.Ае чао на сички.И Човече дано сполучищ с покупката.Но не е важно дали е с дефекти по колата важното е да я пазиш и тогава няма да имаш проблем.Чаоооооооооо.[
слабо е окачването в славнение с голф-2.....но в сравнение с други коли от същото поколение,не е слабо
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:leonardo_vd написа:Rabbit_TDI написа:Разлика естествено има Г4 е по-добър в сяко едно отношение от Г3.Въпроса е дали си заслужава парите отгоре-а те не са малко за покупка ,данъци ,гуми и т.н.
ИЗВИНИ МЕ но неумните неща ги говориш точно ти.
Колегата е дал най точното и най-обективно описание на ситуацията....а ако на теб не ти харесва кажи своите аргументи
А за да изглеждам за теб и аз глупак ще ти кажа моето мнение...
ако имаш толкова пари да ги дадеш за купуване и поддържане на Г-4,по добре си купи Ауди защото според мен Г-4 е по цени доста се доближава да малките класове Ауди,но по комфорт им отстъпва...купуваш нещо доста по-скъпо от Г-3 и по некомфортно от Ауди...Всеки си прави сметката...
защо,на мен Голф-4 повече ми харесва от Ауди А-3.....и външно и вътрешно.....а Ауди А-4, с това алуминиево окачване, не бих си взел.....не ми се ходи по сервизи през 2-3 месеца.....
Аз обичам спартанския тип коли -издръжливи,лесни и евтини за поддръжка,без излишен лукс(за съжаление г-3 е последният от тази марка отговарящ на това)...други харесват друго.....Въпрос на избор...но не и на глупости както казваш ти!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”