вместо часовник оборотомер?
- STAMENOV
- Автомобил:
- Двигател:
вместо часовник оборотомер?
Не съм на ясно затова питам.Колата ми е Г-2 1,6 бензин.Таблото е с километража и до него часовник,може ли на мястото на часовника да се сложи оборотомер или трябва да се сменя цялото табло и ако трябва да се сменя от какъв модел става?А и друго не съм на ясно оборотомера на какъв принцип действа,с жило или на ток?
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: вместо часовник оборотомер?
STAMENOV написа:Не съм на ясно затова питам.Колата ми е Г-2 1,6 бензин.Таблото е с километража и до него часовник,може ли на мястото на часовника да се сложи оборотомер или трябва да се сменя цялото табло и ако трябва да се сменя от какъв модел става?А и друго не съм на ясно оборотомера на какъв принцип действа,с жило или на ток?
табло можеш да си намериш в продава.. сменя се лесно стига да ти е същото предавателното число на таблото .. гледаш ако е същото взимаш и монтираш.. монтаж не повече от 20-тина минутки
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: вместо часовник оборотомер?
Vizor написа:табло можеш да си намериш в продава.. сменя се лесно стига да ти е същото предавателното число на таблото .. гледаш ако е същото взимаш и монтираш.. монтаж не повече от 20-тина минутки
А ако е различно предавателното число с една кръстата отверка развиваш 6 болта и разменяш километражите от старото на новото и пак караш. Така че взимаш ако му работи оборотомера и е с брой букси съответстваш на сегашното. предавателното число е написано долу по-средата някъде и е това 950 което си видял. За 1.6 май е такова по принцип.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”