Проблем с отварянето на шоф. врата голф 4 2/3 врати

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Getby
Автомобил:
Двигател:

Проблем с отварянето на шоф. врата голф 4 2/3 врати

Мнениеот Getby » Съб 01 сеп 2018 14:40

Здравейте колеги, наскоро претърпях инцидент при който шофьорската врата беше ударена и се наложи смяна оставих я на едни хора да сменят вратата преди да замине за боя, след като си взех колата забелязъх че патрона се вади от самосебе си днес реших да си орапвя вратата сам. Разглобих я оказа се че държача на патрона изобщо не е сложен като хората няма я пластината която държи ключалката да не се вади беше паднала вътре в кората. След като го сложих се оказа следното. Когато закача жилото от външната страна на вратата за дръжката, вратата неможе да се затвори а ако го закача на затворена врата и заключа вратата, след отключване не може да се отвори от никъде нито вътре нито вънка в момента който откача жилото на външната дръжка вратата се отваря(само от вътре), заключва и отключва без проблем. Това е без значение колко празен ход давам на жилото, дадох максимален но без резултат.
Понеже за пръв път се занимавам с подобна процедура и не знам пинизите на цялата работа, някой ако може да сподели опит ще съм адски благодарен. Вече ми е писнало от пишман майстори.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”