Реглаж на преден мост
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Реглаж на преден мост
здравейте колеги,искам да ви питам т.к. ми предстои реглаж на предния мост и днес ходих но не се осъществи понеже,в сервиза зе оказаха супер педантични и дребнави,казаха че единия накрайник бил разбит и неставало трябвало смяна и на двата и след това реглаж,щяла да ми яде гумите при даване на гас и после при спиране,а аз искам просто да не ми дарпа като пусна волана,като се прибрах я вдигнах на крик и се оказа че нее толкова зле,чува се леко когато е свалена и въртиш волана рязко на място.Да ги храня ли и тях че ми доиде много тоя месец или ще стане и без смяна.Преди не ми е дърпала,но сега сменях аморт.и пружини и трябва реглаж
- golf avenue
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luboveliki написа:брат ми закара преди 1 ден голфа на реглаж и първо са прегледали всичко по предницата и ако е на ред тогава регулират!!!!казали са му че ако е нещо за смяна няма да му регулират нищо!!!явно такава е практиката!!!
къде ходите на реглаж бе момчета?...на мен никога не са ми отказвали да ми правят...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки свестен сервиз ще откаже да регулира при това положение. Накрайника /за кормилна щанга/ е 12-15 лв. "италиянски", смяната е 5 лв. /а можеш и сам да го смениш/ - сменяй само разхлопания, може да се окаже, че другия ще изкара по-дълго от новия, който ще сложиш - имам познат с точно такъв случай...
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
А как очакваш да регулират нещо което е разбито и има луфт? За пример давам - да натегнеш все едно болт в гайка на 4мм преди края на резбата и резбата точно там да е изядена и гайката да се мърда в тоя участък свободно - е ще успееш ли ?? И изобщо как можеш да поставяш под въпрос дали да си оправяш колата или не като са ти казали че има проблем за да спестиш 5 лв. Аман от такова мислене
Не очаквай изобщо подкрепа в случая...
Как това как онова, ми ей така много просто, да не е 5 годишна колата ти... Аз по скоро бих се запитал като са сменяли другите работи къде са гледали .. ма сигурно и там си търсил на евтиното ..

Как това как онова, ми ей така много просто, да не е 5 годишна колата ти... Аз по скоро бих се запитал като са сменяли другите работи къде са гледали .. ма сигурно и там си търсил на евтиното ..
Последна промяна от dj_tuhla на Вто 22 май 2007 12:04, променено общо 2 пъти.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Аз на моята голфарка и правих реглаж в Мото Експерт - срещу зоппарка на Симеоновско шосе. На мен също ми се сучи да ме върнат -бях сменял вътрешния накрайник, щото беше безбожно изкривен след близка среща с бордюр
, отидох за реглаж, но майсторчето ме върна да сменя и външния щото имаше луфт и чак тогава ми направи реглаж. Много съм доволен от тях. 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
какви педанти бе???ХОРАТА СА ЗА ХВАЛБА И УВАЖЕНИЕ!
Ама то е истина от букварчето....как и на какво ще се извърша реглаж ако елементите на предното окачване и управлението имат големи хлабини???
Ами нали още със слизането от стенда ъглите веднага ще се променят...За повече от 20 години ходене по реглажи нито един път.....повтарям нито един път не са ми правили реглаж при какъвто и да е проблем по предното окачване,независимо колко изразен в количествено отношение е той!Това си е закон.....Не знам някои колеги къде ги намират тези самозванци дето са такива мераклии на кесиите ни и правят реглажи на разбити предници!!!!Хвърляй и бягай!!!!
Ама то е истина от букварчето....как и на какво ще се извърша реглаж ако елементите на предното окачване и управлението имат големи хлабини???
Ами нали още със слизането от стенда ъглите веднага ще се променят...За повече от 20 години ходене по реглажи нито един път.....повтарям нито един път не са ми правили реглаж при какъвто и да е проблем по предното окачване,независимо колко изразен в количествено отношение е той!Това си е закон.....Не знам някои колеги къде ги намират тези самозванци дето са такива мераклии на кесиите ни и правят реглажи на разбити предници!!!!Хвърляй и бягай!!!!
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- golf avenue
- golf avenue
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”